Taahhhh-Tuuuuuu

Vannacht nog een heel avontuur bij de flat. Ik werd wakker van de wasmachine die klaar was. Die bleef maar piepen, tot ik toch maar uit bed ging om hem in ieder geval uit te zetten. Bij het overhevelen naar de droger, zag ik uit een ooghoek politie in de straat. Bij het raam, bleek er een heel nest van die guppen te staan. Er stonden maar liefst zes politieauto’s met bijhorende inhoud op het terrein. En uiteraard onze nieuwsgier met zijn camera. Op een gegeven moment maar even op de galerij gaan kijken. Daar was niet veel meer te zien. De buren van verderop wisten ook niet veel meer te vertellen dan dat het om het appartement op de begane grond ging waar een verwarde dame zou wonen. Op de C2000 pieper, leek het te gaan om een overval. Daar waren de oproepen in ieder geval voor. Na een poosje maar weer mijn bed in gedoken. Veel wijzer zouden we toch niet worden. Vanmorgen was de rust weer weergekeerd. In het appartement brandde gewoon licht, wel liepen de hele dag mensen met klemborden af en aan. Waarschijnlijk hulpverleners. In ieder geval Colin naar de bushalte gebracht en doorgegaan naar mams. Na het ontbijt even het bed verschoond en later weer naar huis. Nog even wat kleine boodschappen gedaan en thuis vast spullen in gaan pakken voor het weekeinde. Ook vast alle losse printje voor het nieuwe SDL SkyWeather station van montagebusjes voorzien.  Als lunch heb ik mezelf getrakteerd op een bezoekje aan Meerzicht. Later Colin opgehaald en die had op zich niet zo veel trek in vis. Meer dat hij nog een aatla dingen moest doen voor school. Dus zijn we maar meteen naar huis doorgereden. Hij moest nog een verslag nakijken dat uiterlijk vanavond ingeleverd moest worden en hij moest nog wat dingen regelen voor zijn eerste D&D campagne zaterdag 🙂 Als we dan eerst bij mij thuis aan de gang gingen, moest hij toch uiterlijk om vier uur naar Monique toe, want ik moest weer naar Nieuw-Vennep toe… Dus op zijn eigen voorstel, heb ik hem maar direct naar Monique gebracht, zodat hij in ieder geval ongestoorde verder kon doen wat hij van plan was en ik ook de tijd aan mezelf had. Nadat alles was ingepakt ben ik naar Nieuw-Vennep gereden, alwaar in In Het Zomerpark, het jaarlijkse vrijwilligersfeest was. Ook dit jaar was ik weer gevraagd om foto’s te komen maken 🙂 Het thema was dit jaar “Japan” en ik had me in een knalrood ninja-pak gestoken 🙂 Huub had weer gezorgd voor een mooie foto hoek. Een leuk plekje waar de mensen zich in een Japanse omgeving konden laten fotograferen 🙂 Iedereen had zich deze keer goed uitgesloofd om in  een passende outfit te komen. In mijn beleving meer dan de afgelopen keren. Één mevrouw liep zelf op traditionele Japanse geta. De houten plankjes met twee dwarsbalkjes. Anders kan ik het niet beschrijven. Dapper hoor op de stenen vloer! Toen iedereen binnen was, begon het personeel met het bedienen van de vrijwilligers. Ik at, zoals alle andere keren, lekker mee met het personeel. Er werd weer goed voor me gezorgd 🙂 Halverwege de avond kwam Annet zelf ook. Die had oppas dienst gehad, dus kon niet vanaf het begin aanwezig zijn. Na het diner en het vermaak verzorgd door Sophies feest, hebben we de boel opgeruimd en zijn we naar Hillegom gegaan. Lekker uitrusten.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.