Ninja!

Vanmorgen eerst een begin gemaakt met het uitzoeken van de foto’s van het vrijwilligersfeest. Men wilde graag zo snel mogelijk wat foto’s voor de nieuwsbrief. De rest kwam dan wel. Na een eerste schifting zijn we eerst nog maar de boodschappen gaan doen voor vanavond. In Hillegom kwam echter net sinterklaas binnen, dus we hadden nog een flinke uitdaging om bij de winkels te komen. Via diverse sluip-door-kruip-door weggetjes zag Annet toch kans om daar te komen waar ze wilde zijn en na twee supermarkten en een drank winkel geplunderd te hebben zijn we weer richting huis gegaan. Daar hebben we toen eerst de truc met de kasten gedaan. Het kastje uit de gang in de schuur gezet, het kastje uit de slaapkamer in de gang gezet, alle spullen ook gereorganiseerd, waardoor er nu geen schoen meer los in de gang staat 🙂 Alles in het kastje! Luke kwam nog langs om hun tuin kussens op te halen die al een poos bij Annet gestald waren tijdens hun verhuizing. Maar ondertussen moesten de kussens van Annet zelf ook naar binnen, dus de andere moesten weg. Die wisseltruc is ook uitgehaald en toen kon ik verder met de foto’s. Annet ging vast knutselen aan het eten en ik heb de foto’s verdeeld in een setje voor Huub, een setje voor de nieuwsbrief en “de rest”. Alles via wetransfer opgestuurd en klaar. Aan het einde van de middag kwamen onze gasten en zijn we aan het eten gegaan. Na het voorgerecht ben ik er heel even tussenuit gegaan om Colin op te halen van zijn eerst eigen D&D campagne en toen snel verder met het hoofdgerecht. De avond verliep verder gezellig en best wel laat al, vertrok iedereen naar zijn bedje.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.