Langevelderslag

Annet was vanmorgen rusteloos al vroeg uit bed. Ik kon nog wel even lekker bijslapen. Toen het echt tijd werd om op te staan ook Colin uit bed gemotiveerd en even ontbeten. Na het ontbijt, Colin weer naar Monique gebracht en weer terug naar Hillegom. Zijn D&D dag was gered 🙂 Ondertussen hadden Luke en Danique Guus gebracht om op te passen, zodat die samen konden gaan brunchen ergens. De rest van de middag druk bezig geweest om Guus te corrigeren. Om de een of andere reden luistert hij redelijk naar mij. In de tussentijd lekker gelezen. Aan het einde van de middag wilde Annet toch nog wel graag even naar de IKEA en naar ‘t broodthuis bij Langevelderslag om te kijken of ze daar haar verjaardagsontbijt kon houden. Net op het moment dat we weg wilden gaan, kwamen Luke en Danique weer terug, dus konden we Guus weer overdragen. Dat gaf weer wat vertraging en we zijn toen maar meteen naar het strand gegaan om bij het broodthuis te kijken. Annet had veel moeite gehad om contact te onderhouden. Ter plekke gekeken en gesproken. De persoon die er over ging was met vakantie en verder wist niemand er iets van 🙁 Mara morgen zou die weer terug zijn. Ook nog maar even gekeken bij Nederzandt, want dat was ook een optie. Daar hadden ze het erg druk en de manager zou bellen. We wachten het af, maar dit leek ons beter dan de andere locatie. Terug in Hillegom, Aroi besteld en op de bank geploft voor de Grand Prix F1 van Brazilië. Max vertrok vanaf de eerste positie en eindigde daar ook 🙂 Ondertussen gebeurde er echter van alles. Red Bull maakte een record pit-stop van 1,9 seconden! Maar die werd weer teniet gedaan door een “unsafe release” van een ander team die Max bij tegen de pitsmuur drukten. Daar kwam dan later wel weer een straf voor, maar daar had Max niet veel aan. Gelukkig kon hij zijn positie weer snel innemen. Een ander hoogtepunt waren de twee Ferrari’s die elkaar de baan uit reden door twee wielen tegen elkaar te botsen, waardoor beide banden kapot gingen !?! Hamilton deed nog een slechte actie, waarmee hij de tweede Red Bull auto van Albon van de baan tikte. Die zag zijn tweede plaats in grind opgaan. Daarmee was het podium voor Max Verstappen, Pierre Gasly! en Lewis Hamilton. Gelukkig werd die laatste na de race nog bestraft voor zijn fout en met vijf seconden terug gezet naar P7. De officiële uitslag had dus Carlos Sainz op plek drie. Verder nog naar Keizersvrouwen en Lubach gekeken en toen in bed geploft.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.