Chantage mail

Wekker gaat, dag begint 🙁 Alles weer in de auto gekiept en op weg naar Houten gegaan. De drukte op de weg viel mee, dus het ging voorspoedig. De werkdag begon weer als iedere andere de laatste tijd. Ochtendgebed en een duik in alle documentatie en procedure om te controleren of alles klopt. Aanpassen waar nodig en weer verder. Ondertussen voor een volgende klant vast een inventarisatie gestart om te kijken waar eventueel het kort-door-de-bocht hostname commando gebruikt wordt dat problemen gaat geven als wij aan gaan passen. Dat blijkt bij die klant namelijk nogal vaak te zijn. Maar dat is niet mijn probleem. De lunch vast met mijn nieuwe teammaatjes genuttigd 🙂 Na de lunch nog even een frisse neus gehaald terug op B2 meteen het raam open gegooid. Wat een benauwde bende zeg!In de middag niet veel anders gedaan en al snel vond ik het tijd om weer richting het westen af te reizen. Ook vond ik nog een mooie chantage mailtje. Die was al door de provider als spam gemarkeerd en in de daarvoor bestemde bak gegooid, maar het was toch leuk om hem ook te krijgen 🙂 Ik had al wat collega’s er over gehoord, maar dacht zelf overgeslagen te zijn. Trap er niet in mensen! Weer bij mams langs. Die ha een keer trek in shoarma, dus ik op weg naar de shoarmawinkel… Onderweg al een vaag voorgevoel dat die vaak op maandag doct was ondanks dat de website aangaf dat hij open was… En jawel hoor… Zelf het bordje p de deur zei “open”, maar die was echt op slot en het licht was uit… Zucht, dus maar weer onverrichter zake terug en lekker lasagne gegeten. Die shoarma houdt ze tegoed. Tegen zeven uur weer naar Krav Maga. Lisa mag volgende week examen doen voor haar P1, dus gingen we met z’n allen het proefexamen doen 🙂 Het doel was uiteraard dat Lisa goed kon oefenen 🙂 Leuk hoor 🙂 Lekker bont en blauw geslagen 🙂 Opgezette armen van het blokken en van het aanvallen. Keelpijn van het oefenen met verwurgingen en van het grommen dat ik moet gaan doen 🙂 Toch ook nog een nieuwe techniek geleerd om uit een verwurging te komen als je op de grond ligt… Arme aanvallers 🙂 Thuis lekker op de bank geploft. Even bijkomen en dan straks lekker douchen en dan heerlijk in mijn bedje 🙂

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.