Ballonnetje…

Lekker geslapen, mede dankzij de lichamelijk inspanning van gisterenavond. De wekker was weer geen welkome afwisseling 🙂 Maar er zat weer een dagje Apeldoorn in de koker, dus maar zo snel mogelijk in actie gekomen. Lekker op tijd bij de bushalte en de verdere reis ging zonder problemen. Toen we er allemaal waren, zijn we begonnen met de eerste echte overdracht. Leon ging de wachtwoord ronde uitvoeren. Over het geheel leek het allemaal goed te gaan. Hier en daar iets dat nog ingesteld moest worden, maar dat was te verwachten. Een deel van het geheel is gewoon standaard programmatuur en instellingen. Ik heb ook niet beschreven hoe je je laptop aanzet en inlogt… Stap voor stap kwamen we verder. Tot het moment dat T&A de wijziging moest goedkeuren. Het was pauze, dus zat het er in dat die mannen niet op hun plek zaten. Ik ben weer even bij de DEKA broodjes gaan halen en na terugkomst, zag ik in mijn mail een link naar de wijziging. Mmmm, toen ik daar op klikte bleek ik hem zelf te mogen goedkeuren… Ook weer iets anders dan anders… Vroegâh, mocht dat alleen door T&A gedaan worden… Dus goedgekeurd en gemerged. De volgende stap was het distribueren naar de verschillende omgevingen. Dat ging niet zoals gewoonlijk 🙁 Uiteindelijk via een omweg toch gelukt, maar daar moet ik morgen maar eens over gaan babbelen met het puppet team. Wordt vervolgd. Na de koffie heb ik mijn spullen weer ingepakt en ben op weg gegaan naar het Westen. De bus kwam netjes op tijd, de trein ook. Met een vreemde vetraging van wel twee minuten! kwamen we op Schiphol aan. Daar weer iets gegeten en toen richting het dorp. Bij de AH nog wat lekker gehaald voor de avond en door naar huis. Thuis lekker de bak fruit leeg gegeten en me in mijn “kantoortje” terug getrokken.  Nog een beetje klussen naar aanleiding van vandaag. Me voor morgen afmelden vanwege mijn EHBO herhaling voor de BHV. Overmorgen blijf ik lekker thuis werken denk ik en dan is het al weer weekend 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.