Schone bak

Vanmorgen kon ik een beetje uitslapen. Vandaag stond de herhalingscursus EHBO op de planning. Die was niet echt lekker geplaatst. Ergens in het hartje van Zuid-Oost bij BCN. Vlak tegenover Staples, maar daar hoefde ik niets weg te brengen 🙂 Parkeren op P9 en dan op zoek naar het juiste gebouw. Dat viel mee en ik kon meteen bij de instructrice in de lift stappen. We hadden een lekker klein ploegje. Van de zeven die verwacht werden, kwamen er maar vijf. Twee van de ING, nog een KPN collega die ik alleen van naam kende en iemand van de Brijder stichting. Bij elkaar een fijn ploegje dat lekker meedeed. Als nel liepen we voor op het schema, terwijl we toch alles compleet en serieus aanpakten. Bijtijds kregen we te horen dat we klaar waren met alles en dat we geslaagd waren. Dus lekker naar huis 🙂 De planning was de hele dag, dus ik veroorloofde me maar een vrije middag 🙂 Gaf me even de tijd om mijn bed te verschonen en een was aan te zetten. Ook het aquarium maar eens schoongemaakt. De filters uitgespoeld en de ruiten schoon geveegd. Wat later toch maar op een telefoontje gereageerd en wat ipa acties uitgevoerd. Dat bleek om de test omgeving te gaan, waar ik zelf ook niet meer in kon, dus het probleempje maar even doorgezet. Aan het einde van de middag naar Only Friends afgereisd. Onderweg eerst nog even wat kleine boodschappen gedaan voor vanavond. Uiteraard zat Leslie weer te wachten en daar heb ik weer de diverse oefeningen mee gedaan. We zijn nu een beetje op het punt dat ik geen nieuwe dingen meer kan bedenken. Hij zal het er mee moeten doen. De tweede duik weer eens met Simon gedaan. De derde duik had voldoende instructeurs, dus heb ik me die tijd nog bezig gehouden met het vullen van alle lege tanks. Toen alles vol was, ben ik naar huis gegaan. Onderweg nog een broodje döner gegeten. Thuis was Annet er al. Die had in Amsterdam gewerkt en was vast naar mijn huis gegaan in plaats van eerste nog even naar Hillegom. Later op de avond kwam ook Colin weer en de woensdag zet er weer op.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.