Lang zal ze leven!

Vandaag is het een speciale dag. Het is mams haar tachtigste verjaardag! Het begin van de dag was niet veel anders dan anders. Iedereen deed zijn ding om op tijd op pad te kunnen gaan en al snel was Annet op weg naar haar werk, Colin in de bus naar school en ik weer thuis aan het werk. Voor de afwisseling even een probleempje uitzoeken met, jawel, freeipa 🙂 Voor de geplande upgrade van het machine park willen we graag even weten of ipa blijft werken. Maar we komen niet meer op onze test machines 🙂 Na de eerste testen, zijn we verder gaan werken op de eigenlijke machines, waar we de problemen verder oplosten. De echte test bakken, zijn achter gebleven. Maar gelukkig waren die snel weer bij. Die kunnen nu geupgrade worden om vast te stellen of dat geen problemen op gaat leveren. We gaan het zien… Later bleek het toch weer problemen op te leveren, maar ik zag als nel dat die test bakken best een verzameling meuk waren. Er stonden dingen op waar we van wisten dat ze problemen op zouden leveren. Dat moet er eerst maar eens af. Colin bij de bushalte opgehaald en nog een uurtje gewerkt. Toen bloemen gekocht en naar mams gegaan. Ze was blij met de bloemen en aangezien ze van de week al trek had in shoarma en de shoarma winkel nu wel open was, ben ik dat even gaan halen voor ons drieën. Dat was een tijd geleden zeg! Heerlijk weer eens. Lekker rustig aan gedaan en niet naar Krav Maga gegaan. Mijn voet was ook nog niet helemaal goed en ik moet echt eerst een paar goede zaal-schoenen kopen zaterdag! De dingen die ik nu heb, kunnen het niet aan. Te weinig grip op de grond en te weinig steun en houvast voor mijn voeten. Nu thuis lekker niets meer doen. Beetje televisie kijken, beetje lezen en zo lekker naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.