Veel gedaan, weinig opgeleverd :(

Lekker uitgeslapen. Annet had geen rust, dus die ging vaste weer wat spullen uitsorteren vooruitlopend op de nieuwe kast. In de middag zijn we naar Haarlem gegaan voor Krav Maga schoenen voor mij. Die waren echter lastig te vinden. Zoals gevreesd hebben alle “sportwinkels” hoofdzakelijk modieuze gympies voor de wannabe-sporters… Ondertussen links en rechts nog winkeltjes voor Annet in. Uiteindelijk werden we naar Aiki Budo in Amsterdam verwezen. Annet moest aan het einde van de middag naar ACIBADEM voor een MRI scan van haar onderrug en uitstraling gebieden. Dat lag in dezelfde richting, dus na een kop koffie zijn we die kant maar opgereden. Onderweg werden ze gebeld of ze misschien al eerder kon, want er was iets uitgevallen. Besloten om meteen maar door te rijden. Een blik op de openingstijden van Aiki gaf al aan dat we dat waarschijnlijk toch niet zouden redden. We hadden beter niets kunnen gaan drinken 🙁 De Haarlemmerweg was het laatste stuk helemaal afgesloten, wat de navigatie van de 2 niet wist. Gelukkig wist ik de omweg wel uit mijn hoofd. En eenmaal op de alternatieve route, kwam de navigatie ook weer bij. Bij het medische centrum, moesten we heel even wachten, maar toen kon Annet de magneet in. Een minuut of twintig later was ze gescand en konden we weer naar Hillegom. Na het eten heb ik me maar weer eens vrijwillige opgeworpen om ijsjes te halen bij Pompe.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.