3D mania

Redelijk bijtijds opgestaan. Annet had al weer geen rust 🙂 Na een rustige start van de ochtend zijn we nog even bij Marina op de koffie geweest. Het was een broer/zus/aanhang feestje. Ondertussen stuurde Richard vast wat foto’s  van mijn 3D verzoek aan hem 🙂 Voor het SDL SkyWeather station, kan een lucht sensor aangesloten worden die de luchtkwaliteit meet. Die moet dan wel weer in een behuizing buiten het weerstation komen, anders meet hij alleen de interne kwaliteit en die zal niet veel veranderen, aangezien die box waterdicht is. Gelukkig vindt Richard het altijd leuk om met zijn 3D printer te rommelen en iets voor een ander te doen, dus heb ik weer geluk 🙂 In de middag ging Annet weer op Guus passen. Na het eten, bloemkool met draadjesvlees 🙂 Op de bank geploft en nu lekker televisie kijken. NCIS, Keizersvrouwen, Lubach, bedje…

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.