De loods

Maandag… Hillegom… Colin… Drukke ochtend dus. Annet was als eerste in de actie. Die moest dan ook als eerste weg. Colin heeft het eerste uur vrij op maandag, dus dat scheelt wat aan tijd. Het geeft mij ook weer een uitdaging, omdat ik dan pas “laat” op weg kan naar mijn werk. Vaak rijdt ik dan gewoon naar huis om daar te gaan werken, maar vandaag wilde ik echt naar Houten omdat om de hoek bij mijn werk een giga vechtsportwinkel bleek te zitten die vast wel schoenen voor me had. Op de site was in ieder geval genoeg te vinden. We zijn een beetje vlot weg gegaan en het verkeer bleek erg mee te vallen. Het was nog vreselijk mistig, maar daar leek het verleer geen last van te hebben. Nadat ik Colin bij school had afgezet, kon ik de gevreesde file op gaan zoeken. Onderweg ook het ochtendgebed in gegaan, waardoor ik meteen fout reed 🙁 Ik bleef per ongeluk op de afslag Schiphol rijden. Als nel bleek dat een goede fout te zijn, want de tunnel stond vast. Dus kon ik opeens gewoon via de parallel weg snel door de andere tunnelbuis flitsen. Na de tunnel sloot ik dan alsnog aan in de file, maar dat scheelde toch weer een eind. In de bocht naar de A9 bleek een vrachtknots met pech te staan, wat de reden van de drukte bleek te zijn. Daar eenmaal voorbij, ging het weer prima… En het bleef prima gaan… Zelfs de A12 was zo goed als leeg ??? Heb ik een memo gemist of zo? Ongemerkt door een afzetting gereden? Geen idee, maar zonder problemen in Houten aangekomen. Voor alle zekerheid mijn auto meteen maar in de loods geparkeerd, want het eigen terrein zou wel vol staan. Zo veel geluk kun je op een maandagochtend niet hebben denk ik. Sta ik ook een keer overdekt 🙂 Ik moest ook mijn bureau weer herstellen 🙁 Een of andere misbruiker had alles weer verzet en anders ingesteld 🙁 Die gaan we een poets bakken. Even met een inbus sleuteltje alle zwengeltjes weghalen 🙂 Daar kwam ik er ook achter dat het goed was dat ik toch naar Houten was gekomen, want we hadden onze gezamenlijke BHV lunch, aangeboden door de catering ter ere van de dag van de BHV jongstleden. Voor die lunch dus maar even naar RumbleStore om de hoek. Binnen vijf minuten stond ik met een paar goede schoenen weer buiten 🙂 Daar zoek je heel Haarlem voor af… Samen met de BHV collega’s lekker genoten de de gezamenlijke lunch. Nog even nagetafeld en toen weer aan het werk. Aan het einde van de dag weer naar mams. Colin kwam daar ook naar toe en weer patat gehaald bij de patatza(a)k 🙂 Na het eten Colin weer naar Monique gebrachten zelf naar Krav Maga. Even de nieuwe schoenen uittesten. Ze moeten nog een beetje naar mijn voeten gaan staan, maar de eerste indrukken waren goed. Ze zijn minder geschikt voor de warming up, maar voor de eigenlijke training zijn ze prima. We mochten eerst nog even assisteren bij de examens van de kinderen die het uur voor ons trainen. Dus waren daar opeens vier grote kerels bezig met het aanvallen van jochies van rond de twaalf jaar 🙂 De nog kleinere grumpies hoefden ons niet weg te werken. Iedereen was geslaagd en alle ouders trots! Toen waren we zelf aan de beurt. Marcel nam de warming up even over, omdat Gracia nog wat met een ouder aan het nabespreken was. Die wilde niet onder doen aan Gracia en Helga 🙁 Redelijk gesloopt begonnen we dus aan de training zelf. Door het uitlopen, zijn we een half uurtje extra door gegaan. Na de training begon Robin aan mijn jack te peuteren en vroeg wat ik met Only Friends deed 🙂 Ze had daar namelijk zelf ooit stage gelopen 🙂 Geheel gesloopt plofte in uiteindelijk in mijn auto. Nog even langs de AH voor wat lekkers, want dat had ik wel verdiend vond ik. Weer iets later kon ik dan eindelijk op de bank ploffen met een lekkere bak fruit. Nog even gedoucht en naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.