Drukdrukdruk

Vanmorgen weer via vage dromen wakker geworden ??? Geen nare, maar wel rare… Balen dat ik ze nooit onthoudt. Lekker aan paar keer gesnoozed, maar toen moest ik er toch aan geloven 🙁 Opgestaan, alles klaar gemaakt en op pad. Door het treuzelen vanmorgen, was ik toch net te laat bij de A12 🙁 Weliswaar niet wat betreft mijn geplande tijd, maar het was wel erg druk. De file ontstond al voordat ik dat verwacht had. Niets aan te doen, dus gewoon door tuffen. Net toen ik de afdeling opliep werd ik gebeld. Leon, waar ik zat. Die liep onderhand vlak achter me 🙂 Samen het ochtendgebed gedaan, want verder was er toch niemand beschikbaar 🙂 Ook samen even door de hele puppet en ipa dingen heen gelopen. Ook nog verder gegaan met de inventarisatie van verkeerd gebruikte commando’s. Dat blijft zoeken naar een onbekende hoeveelheid naalden in een vreselijk grote hooiberg. Gelukkig is dat geen handwerk, maar een proces op de server zelf. Het duurt alleen rete-lang. Tegen het einde van de middag ging Leon zijn trein weer halen en ben ik ook maar weer eens richting het Westen gegaan 🙂 Het blijft nog steeds aanvoelen als een behoorlijke wereldreis. Ook weer even een tussenstop bij de supermarkt. Vandaag maar eens niet naar Schiphol voor het eten. Lekker bijtijds thuis zijn. Op de bank de Sweet Chilli Kip opgegeten. Wat dat sweet precies inhoudt is me een raadsel, want ik vond hem behoorlijk pittig. Gelukkig had ik ook nog een bakje ananas om het te blussen. Na het eten kwam René nog even langs met de laptop van zijn moeder. Hij had gevraagd of ik daar office op kon zetten. Dat had nog wat voeten in de aarde, omdat die laptop ingesteld was in een vreemde scherm mode, waardoor hij er nogal console-achtig uit zag, wat het werken wat lastiger maakte. Ook stond een boel benodigde software er nog niet op, dus eerst een en ander downloaden en installeren om vervolgens office te installeren. Het koste wat tijd, maar toen leek het in ieder geval te werken. Ik zou nog de schoolfoto’s van Colin ophalen om ze op de printer te dupliceren, maar dat kwam er niet meer van. Ook mijn idee om nog als verrassing naar Hillegom te rijden, werd een beetje laat. Morgen ook weer gewoon naar Houten en dat gaat ook beter vanaf huis, dus zo maar gewoon lekker naar bed. Morgen weer een dag. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.