Niet meer Special…

Vanmorgen was Annet weer als eerste weg. Vervolgens heb ik Colin bij de bushalte gedropt en ben ik weer snel terug naar huis en aan het werk gegaan. Dit was het begin van de laatste dag als IAAS Specials man 🙁 We hadden een lang ochtendgebed, omdat er best wel wat dingen speelden en na het gebed ben ik verder gegaan met het treffen van de voorbereidingen voor de klus van morgenavond. Dan mogen de laatste drie – productie – servers van een klant in ipa opgenomen worden. Halleluja! Ondertussen loop ik weer tegen probleempjes aan… Het zal niet!!! We mogen het commando sudo niet meer uitvoeren 🙁 En ook ineens op alle machines… In de middag ingebeld op onze ipa-voortgang-coca en blijven hangen voor dezelfde coca voor mijn nieuwe team 🙂 Aangegeven dat we de wachtwoord synchronisatie toch wel heel erg nodig hebben om meer klanten te kunnen gaan aansluiten. Ook maar even een mailtje richting T&A gestuurd over dat plotselinge sudo probleem. Iets in de coca deed me vermoeden dat wij niets fout hadden gedaan… Aan het einde van de middag weer met Colin naar mams gegaan. Mams had weer trek in shoarma, die heeft de smaak weer te pakken gekregen, dus ben ik dat gaan halen. Colin hield het deze keer bij tosti’s. Na het eten weer naar huis en wat later weer even op de fiets terug om mijn telefoons op te halen. “Heb je alles? Ben je niets vergeten?”. “Tuurlijk!”… niet 🙁 Ik had verder overal spierpijn en een pijnlijke knie, weinig tijd en heb me dus maar afgemeld voor Krav Maga 🙁 Ik was niet de enige, want de app groep liep vol met afmeldingen. Zelfs Gracia was laat vanwege het verkeer in combinatie met het slechte weer. Dat weerhield de weinige aanwezigen er niet van om wat te sparren 🙂 Het gaf me dan wel weer tijd om Colin even te helpen met het koppelen van de pro-controller aan zijn laptop. Beetje quality time met zoonlief. Straks nog even kijken naar FC De Helden op KRO-NCRV. Deze aflevering gaat over het G-team van AJAX, ofwel Only Friends 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.