Overwerken

Vanmorgen ging alles weer een keer vlotjes. Relaxed wakker geworden en opgestaan. Colin ging ook lekker aan de slag. We waren bijtijds bij de bushalte, wat ook al makkelijker was om dat er voor mij geen werkdruk achter zat. Toen hij in de bus zat, ben ik weer doorgereden naar mams. Lekker ontbeten en nog even wat boodschappen voor haar gehaald. Later weer terug naar huis en even gewerkt. Vanwege ons probleem gisteren, waren er aanpassingen gedaan en ik kon testen of dat enig nut had gehad. Dat wilde ik dan toch wel even weten. De aanpassing werkte voor ons, dus dat probleem was onderkend. Het was wel iets dat uit veiligheids-overwegingen was veranderd, dus er zal nog wel even naar gekeken moeten worden, maar dat is voor T&A en niet voor ons. Ook verder gegaan met het voor bereiden van de ombouw van het SDL weerstation naar een SDL SkyWeather station. Alle documentatie bij elkaar gezocht. Alle onderdelen verzameld. Lijm, soldeerbouten en hex setjes klaar gezet. Toen op naar hoofddorp om Colin weer op te halen en naar Zandvoort te gaan. Vandaag weer een portie vis. Het was lekker weer aan de kust: beetje wind, veel zon en niet al te koud 🙂 Na de vis lekker opgepeuzeld te hebben nog een bakje voor de meeneem gekocht en weer richting huis. Even de meeneem-portie bij mams afgegeven en toen echt naar huis. Lekker verder rommelen met het plaatje met de verschillende USB en 12V aansluitingen voor in de auto. Daar ben ik ook al maanden mee bezig. Of bezig… Dat ligt ook al maanden in de hoek. Nu maar eens verder mee gegaan. Alle contacten zitten nu aangesloten met draad en die kan in de auto op de 12V van het oude verdeelblokje gezet worden. Voor het gemak hebben we maar weer gekozen voor pizza. Volgende week maar weer eens aardappelen en groenten maken. Na de pizza was het voor mijn wachten tot het acht uur werd. Op dat moment zou ik kunnen beginnen met de werkzaamheden op de drie productie servers. Ondertussen kiep ik mijn glazen globe met de Epifyten op de grond 🙁 uiteraard kapot 🙁 Dus kon ik nog even snel redderen. De plantjes heb ik maar gewoon in de grote glazen vaas op de eettafel gedaan. Monique kwam Colin ophalen toen ik net klaar was met mijn avond werk. De volgende uitdaging was de Indier die het moest testen te pakken te krijgen… Monique nog een tip gegeven hoe ze haar nieuwe telefoon waarschijnlijk wel aan haar auto gekoppeld kreeg. Boven even gaan douchen en wachten op TCS. Na een uur, kreeg ik eindelijk de bevestiging dat ze aan het testen waren. Hèhè! Verder met inpakken maar. Alles staat klaar, maar TCS is nog steeds aan het testen 🙁 Nog maar even wachten? Of gewoon maar vast naar Hillegom gaan?

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.