Cum laude

Vanmorgen even snel naar de bouwmarkt voor een paar lampen en weer terug. Ons voorbereid op de komst van Sam en Lisanne. We waren uitgenodigd om aanwezig te zijn bij Sam zijn diploma uitreiking in de beurs van Berlage. Volgens mij was het voor de studie Econometrie, maar de exacte baan ben ik even kwijt, maar de volgende stap is in ieder geval actuaris. Na de onvermijdelijke toespraken, kreeg hij, samen met nog een stuk of vijf anderen, zijn diploma voor deze master studie. Ongeveer vijfenveertig anderen kregen hun diploma voor een andere studie. Heer Oosterveer was als enige uit zijn groep, cum laude geslaagd. Daardoor mocht hij als eerste zijn diploma in ontvangst nemen. Nadat iedereen de revue was gepasseerd, kwam de groepsfoto met het gooien van de petjes. Aansluitend zijn weer met zijn vieren lekker gaan eten bij de Prael in de Oudezijds Armsteeg.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"