Buitenplaats Elswout

Vandaag lekker naar buiten gegaan om te wandelen. De keuze viel op Buitenplaats Elswout. We besloten de rode wandeling van vier kilometer te doen. Dat was goed te doen. We liepen nu ook weer gewoon door het gebied dat een paar jaar geleden afgesloten was. Vanwege de slechte bodem en de harde wind, was toen het achter deel afgesloten voor publiek vanwege het gevaar op vallende bomen. Op diverse plekken lagen dan ook omgevallen bomen. Wat daar aan opviel was de dunnen wortel laag die de bomen hadden. Normaal zie je een soort halve bal als kluit, maar dit waren meer grote damschijven. Toen was volgens mij inderdaad het probleem dat de laag grond waar de bomen in wortelden te dun was. Maar vandaag konden we fijn door het hele gebied lopen. Na de wandeling geluncht bij Kraantje Lek. Een vorige keer hadden we al vastgesteld dat de pannenkoeken minder waren, dus deze keer maar aan het broodje hete kip. Dat was in ieder geval prima. Weer terug in Hillegom is Annet verder gegaan met het opruimen en reorganiseren van de kledingkasten. Ik ben vast aan het boeken geslagen voor de herfstvakantie 2020 !?!?! Dat moet nu al ja 🙁 De budget kamers waren nu al uitverkocht. Maar het is gelukt om vast een reisje te boeken voor Colin en mijzelf. Malta, we komen er aan! Een jaar van te voren… Het moet niet gekker worden… Nu nog voor de mei vakantie iets zoeken on samen met Annet te gaan doen. Manado? Kota Kinabalu? Sabang Beach? Na het eten nog samen met Marina naar Pompe gewandeld voor ijsjes en nu op de bank voor de televisie.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.