Nieuwe plek

Vanmorgen weer bijtijds op pad gegaan naar Houten. Het was druk op de weg. In Houten aangekomen, mocht ik op weg naar mijn nieuwe plek! Vandaag begon ik bij het GAM-3 team. Deze maand ben ik nog wel half beschikbaar voor het oude team, dus belde ik nog wel even in in het ochtendgebed. Op mijn nieuwe werkplek vervolgens druk aan de bak om de noodzakelijke rechten op te snorren en aan te vragen… Terwijl ik daar druk mee was, ontdekte ik ook nog dat ik eigenlijk nog een puppet bijeenkomst had deze ochtend. Halverwege maar bijgeschoven 🙂 Aan het einde van die sessie hebben we nog lekker pizza gegeten ?!?!? Na die “lunch” kon ik aanschuiven bij de dagstart van het nieuwe team. Die zijn duidelijk nog niet goed ingewerkt met het agile concept. De dagstart hoort in een kwartiertje of zo afgerond te zijn, maar hier worden nog diverse zaken besproken die niet in die start horen. Ons oude ochtendgebed duurde gemiddeld tien minuten 🙂 In de loop van de middag een flinke lijst aan aanvullende rechten te voorschijn getoverd en aangevraagd. Mijn oude rechten moet ik nog houden, omdat ik sowieso deze maand nog half/half voor mijn oude team werk en ik ook het eerste kwartaal nog mee doe in de stand-by. Ik zal dus overal nog gewoon bij moeten kunnen komen. En toen moest ik opeens haasten, want ik moest om vijf uur op het Kaj Munk College zijn voor het LOS gesprek van Colin, mevr. H. van der Ent en Monique en ik. Colin mag in dat gesprek zijn eerste deel van het schooljaar presenteren, aangeven waar het goed en fout ging en vertellen hoe hij denkt verbeteringen door te kunnen voeren. Na die presentatie en wat napraten, zat het er weer open kon ik richting mams. Colin wilde met Monique nog even langs mijn huis om zijn neusspray op te halen. Onderweg was het vreselijk druk. Afgesloten wegen, regen, drukte, pfff. Eindelijk bij mams en daar mijn broodjes van vanmiddag opgegeten. Die had ik overgehouden vanwege de pizza’s. Voor ik er erg in had, was het eigenlijk al te laat geworden om nog naar Krav Maga te gaan 🙁 Dus maar rustig aan naar huis gegaan en  de spullen allemaal opruimen. Kofferbak leeg halen en boven alles sorteren. Er was weer voldoende vuile kleding om weer een was te draaien, dus dat was de eerste stap. Toen ik alle onderdelen van mijn oude Olivetti M240 boven had, kon ik die ook testen. Helaas lijkt het scherm overleden te zijn 🙁 Ik krijg in ieder geval geen beeld. De Kleine Libretto, startte echter dapper op en liet me weer genieten van de Abysmal duik plannings-software 🙂 Maar nu naar bed. Morgen weer naar Apeldoorn 🙁 De op één na laatste keer. Dat dan weer wel. Voor mij nieuwe team is dat niet meer noodzakelijk.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.