Leuk aandenken

Bijgekomen van de feestavond gisteren, was het vandaag weer een gewone werkdag. Toch even een beetje uitgeslapen (lees: getreuzeld) en eigenlijk te laat richting Houten gereden. Gelukkig was het niet druk op de weg. Op mijn nieuwe plek, kon ik rustig het oude ochtendgebed nog even bijwonen. Dit omdat ik deze week voor hen stand-by loop. Ondertussen kwamen de collega’s ook binnen 🙂 Marco ging me een beetje inwerken. Zorgen dat de “eigen” rechten geregeld werden, dat de tooltjes voor mij beschikbaar kwamen en nog een beetje uitleggen wat er in de loop van de tijd veranderd was sinds ik dit werk deed. Want het is best een beetje “terug op het nest”. Ongemerkt snel was het weer pauze 🙂 Na de lunch weer verder met heet aanrommelen. Leuk dat het overal het zelfde is. In de loop van de tijd regel je van alles in voor jezelf en je team, maar as er dan iemand “schoon” bijkomt, blijken er hier en daar toch dingen niet automatisch geregeld 🙂 Maar dat is dan weer een mooie exercitie om dingen beter te maken. Aan het einde van de dag meteen door naar Only Friends. Vanwege de stand-by dienst keek ik per duik of het te doen was. De eerste duik was met Leslie en Rick. Rick nam de uitdaging aan om zijn set onder water in elkaar te zetten 🙂 Alleen de eerste trap was gemonteerd en op druk, om binnen dringen van water tegen te gaan, maar verder mocht hij alles in elkaar zetten. Dat ging wel wat rommelig, maar een volgende keer vast soepeler. Voor de volgende duik waren er genoeg vrijwilligers, dus heb ik me gericht op het vullen van flessen. Dat was op mijn laatste mogelijkheid ook, dus ben ik maar bijtijds weer naar huis gegaan. Ik voel me toch niet echt lekker op mijn gemak door die stand-by. Onze grote vriend Dennis Gebbink, had nog een leuk dingetje geregeld voor alle vrijwilligers: het “ultieme fanboek” over AJAX en een muts. Dat boek krijgt wel een goed thuis 🙂 Nog even een broodje döner en snel naar huis. Annet was daar al en de sint had ook nog iets gebracht. Colin kwam wat later, ziek als een zeehond. Zo klonk hij ten minste. Monique had hem vandaag thuis gehouden. Morgen zien we het wel weer.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.