Mooie herfstkleuren

Gisterenavond in bed nog een mooi uitzicht op Orion gehad. Het was een mooie, heldere nacht. Vanmorgen was dat anders. Het begon nogal mistig, maar toen dat opgeklaard was, had ik uitzicht op de mooie herfstkleuren buiten mijn balkon. Na de wekker, moest Annet als eerste in actie komen. Colin kon nog even blijven liggen, want die hoefde sowieso pas het derde uur op te draven en ik werkte thuis, dus had helemaal geen haast. Ik kon dus thuis het ochtendgebed van mijn oude team bijwonen. Vandaag richt ik me weer op hen. Na het ochtendgebed heb ik Colin naar de bushalte gebracht. Hij ging het proberen. Terug thuis was ik op tijd voor de dagstart van mijn nieuwe team. Die doen dat tegen elf uur ?!?!? En ze doen het via Skype voor de mensen die niet op locatie zijn. Dat ging echter niet goed. Uiteindelijk had ik dan wel geluid, maar ik kon mijzelf niet verstaanbaar maken. Op de ene of andere manier wilde mijn microfoon geen geluid naar buiten geven. Dat zoeken we dan wel een keer uit… Niet veel later kwam Colin in de lucht, dat hij het toch niet trok en dat hij naar huis kwam. Die heb ik maar weer bij de bushalte opgepikt. Meteen even wat boodschappen gedaan en thuis weer verder gewerkt. Aan het einde van de middag samen naar mams gegaan. Normaal meteen uit school, maar nu dus van huis. Lekker lasagne gegeten en eigenlijk weer vroeg terug naar huis. Colin zat het liefst in zijn dekbed gerold. Ik had de tijd, dus ben ik begonnen met het vast lijmen van de printjes in het draadloze deel van het SDL SkyWeather station. De klittenband montage van het oude SDL weerstation, houdt niet goed op de duur, dus lijm ik nu maar hex-busjes in de behuizing en schroef daar de printjes op. De draadloze link is een mooie test, voor ik aan het basisstation begin. Toen was het tijd om naar Krav Maga te gaan. We gingen er meteen weer lekker tegenaan. Third-party-defens ofwel iemand in je buurt wordt aangevallen en jij grijpt in. Het is al lastig goed in te schatten hoe je zelf aangevallen wordt, maar voor een ander wordt het nog lastiger en als je wilt gaan verdedigen staat er eigenlijk iemand in de weg 🙂 Na weer anderhalf uur intensief bezig zijn, kon ik weer afkoelen op weg naar huis. Even alles er uit open. Nu eerst lekker douchen en nog FC de Helden kijken.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.