Mooi 3D printje

Pfff, opstaan was weer een zware bevalling…Wel goed geslapen, maar dat wakker worden gaat toch vaak erg lastig… Misschien eens zo’n licht wekker proberen. Langzaam met steeds meer licht gewekt worden. En dan natuurlijk wel uiteindelijk de beruchte piepjes… Maar eens kijken of die een keer in de voordeelwinkel langskomt. Maar goed, opstarten… Colin hoestte zijn bed uit toen ik hem wakker maakte en sleepte zich naar de douche. Ondertussen heb ik broodjes voor hem gemaakt. Hij had van Monique een paar gehaktballen meegekregen woensdag, die hij wel graag op broodjes had. De trip naar de halte wordt steeds krapper. Vandaag of morgen gaan we hem echt missen en met een beetje pech ben ik dan ook niet in staat om hem nog even naar school te brengen. We gaan het zien. Doorgereden naar mams en daar een deel van de ochtend doorgebracht. Terug thuis een was aangezet en het aquarium gaan bijvullen. Dat vertoonde inmiddels toch een randje licht aan de bovenkant. Ook de inlaat van het filter schoon gemaakt, want een ophoping van alg, belemmerde de instroom een beetje. Verder nog de luchtkwaliteit sensor van het SDL SkyWeather station in de mooie 3D behuizing gemonteerd. Dat zat als gegoten! Alsof het er voor gemaakt was 🙂 Thanx Richard! Langzaam maar zeker kroop de klok naar het tijdstip dat Colin uit school zou komen. Blij dat hij toch doorzet, ondanks zijn hoestbuien. De Oude Schipholweg wordt ook met de dag drukker 🙁 Daar staat tegenwoordig al file. En waarom? Waarheen? Opeens is hij weg. Maar goed, daardoor was ik wel ietsje te laat bij het Kaj Munk College, maar dat mocht de pret niet drukken. Zijn stem was helemaal schor en hij ging het liefste gewoon meteen naar huis, naar zijn dekbed 🙂 Dus vandaag maar een keer geen vis of pannenkoeken. Zelf nog even boodschappen gedaan zodat ik broodjes hamburger kon gaan maken en om de tijd te vullen, de droger leeg gehaald en de was opgeruimd. Ook maar eens op zoek gegaan naar wat Krav Maga instructie video’s. Kijken of ik wat meer droog kan oefenen. Er is nu een grote spiegel bij Annet in de slaapkamer om te zien wat ik doe. De pagina Krav Maga Video’s groeit gestaag 🙂 Lekker de hamburgers weggehapt en nu nog even de keuken opruimen, alle spullen inpakken en dan afreizen naar Hillegom.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.