De boom staat.

De zeehond had rustig geslapen vannacht. We zijn in ieder geval door hem gestoord. ‘s ochtends is Annet en rondje in gaan kopen in Lisse. Dat werd mij ter veel met mijn stand-by druk, dus k bleef achter. In de middag met Annet naar Janneke gegaan die ook vandaag haar verjaardag vierde. Met Lex gaat het relatief goed. Hij voelt zich niet al te slecht en de behandeling lijkt aan te slaan. Omdat een deel van de kring Sinterklaas vierden vandaag, bleef het redelijk rustig. Op tijd weer terug naar Hillegom. Daar bivakkeerden nog twee spruiten die graag wilden eten. Na het eten nog een rondje Hillegom gelopen en toen lekker naar bed.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.