Plannetje kerstvakantie

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan. Niet al te laat opgestaan en lekker gaan lezen. Annet had wel weer de wintersport in haar kop. Wel, niet, wel, niet, wanneer, hoe, wie, enz. Door haar rug en been was ze de afgelopen tijd al een beetje afgehaakt, maar het bleef toch kriebelen. De pijn wordt inmiddels minder dus hebben we nu een huisje in Landal Winterberg voor 3 januari 🙂 Niet te ver, zo’n drie en een half uur rijden, dus voor een weekend goed te doen. Binnenkort toch de winterbanden maar weer onder mijn auto gooien. In de middag nog even lang Tom voor zijn verjaardag. Na het eten van lekker gehaktballen, nog even televisie gekeken tot Lubach afgelopen was en toen naar bed. Verder gelezen in de Perry Rhodan serie en toen in slaap gevallen.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.