Dagje file

Vanmorgen waren we weer als laatste uit huis. Ik ben nog even snel aan het werk gegaan terwijl Annet als eerste weg ging, Joep niet lang daarna en Colin en ik als laatste. Na hem op school afgezet te hebben moest ik nog door naar Houten. Mijn normale verwachtte route begon bij de A4 al af te wijken. In plaats van de A4 op, werd ik verder de N201 opgestuurd… Nou ja… Maar doen dan… Mijn verwachting dat ik dan via de ringvaart naar de A9 werd geleid, ging ook niet op. Ik mocht die N201 volgen tot aan de A2 bij Vinkeveen ?!? Het zal wel heeeeel erg druk geweest zijn op de A9. Bij Utrecht ging het ook fout. Zo fout zelfs dat ik de hele A12 niet op moest gaan, maar door rijden naar de afslag Nieuwegein om daar vervolgens dwars doorheen te moeten… Het moet ook wel heeeeel erg druk geweest ijn op die A12 om dit voor te stellen als alternatief. Bij het pand zag ik uit de verte al dat het parkeerterrein vol was, dus ben ik maar meteen de loods in gereden.  Stond ik toch weer overdekt. “Mijn” plek was ingenomen door een TAM-er, dus moest ik weer een ander plekje zoeken. Morgen maar weer zorgen dat ik vroeg ben. Zowel voor parkeer- als werkplek. Onderweg had ik al ingebeld in het ochtendgebed van het Specials team en hier kon ik bijna direct aanschuiven bij de sprint start van GAM3. Dat was voor mij puur informatief, want ik zat nog niet in het JIRA board, dus kon er niets op mijn naam gezet worden. Ook Service-Now weet nog niet dat ik over ben, dus daar kan ik ook niet veel mee, Wel meegekeken met Bert naar een server die dwars lag. In de middag met Marco aangeschoven bij Sander en Anne… Heee… Bekende figuren 🙂 Die had ik al veel gesproken over FreeIpa bij Specials, maar hier zijn ze ook met FreeIpa bezig. Voor mij dus best handig om aan te schuiven, omdat ik daat best wat ervaring mee heb opgedaan. Na dat gesprek werd het al weer tijd om naar huis te gaan. Ook nu was de file vroeg 🙁 Maar gelukkig was de A12 kort. De rest van de rit ging voorspoedig. Bij mams aangekomen, was Colin daar ook al. Hij had vandaag geen trek in patat, mara liever tosti’s, dus dat scheelde mij weer een wandeling. Na het eten, heb ik hem naar Monique gebracht en ben ik naar Krav Maga gegaan. Daar zijn we weer lekker te keer gegaan en redelijk gesloopt en lichtelijk beschadigd ben ik weer naar huis gegaan. Thuis lekker alles op geruimd, even een was aangezet en op de bank geploft. Zo meteen lekker douchen en dan naar bed.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.