Lang zal ze leven!

Vanmorgen kon ik weer goed voelen dat ik gisteren weer bezig was geweest. Andere oefeningen, andere pijn 🙂 Gaat het ooit wennen? Meteen vanmorgen Annet gefeliciteerd met haar verjaardag. Via WhatsApp dan wel 🙁 De rest van de ochtend rolde als vanzelf en voor ik het wist zat ik achter een bureau op 3F. “Mijn” hoekje was nu wel vrij 🙂 Dat kwam mede doordat ik de eerste was denk ik 🙂 Later moest iemand ook al teleurgesteld afdraaien, omdat er iemand zat. Maar goed. Ik heb te horen gekregen dat ik hier kon zitten, in ieder geval zolang de persoon ziek was. Alles moet sowieso een keer opnieuw ingedeeld worden, omdat er nu twee “smaken” door elkaar zitten die beiden uitbreiden. Voorlopig zat ik echter weer. Langzaam maar zeker druppelen alle toegangsrechten binnen. Voor de rechten op Service Now weet ik inmiddels ook waar ik moet zijn. De eerste incidenten op proberen te pakken. De eerste lukte prima, voor de tweede bleek ik toch weer ergens nog ingehangen te moeten worden… Moeizaam, moeizaam. Maar met wat rondbellen naar collega’s kwamen we er achter en kan ik inmiddels de hele LDAP om zeep helpen 🙂 Ook nog bij de sportwinkel om de hoek, een stootkussen besteld om thuis op te kunnen oefenen. Dat schijnt niet te mogen op Colin 🙂 Na het werk, kon ik dat nog even ophalen onderweg naar huis. Even wat boodschappen gedaan, bloemen gehaald lekker naar huis. Na het eten, naar Hillegom om te wachten op de thuiskomst van Annet. Die was door haar zus uitgenodigd voor het eten en een verrassing 🙂 Toen ik aankwam, was Annet ook net thuis en moest nog even een pakje ophalen bij de buren. Van haar zus had ze een heel mooi sieraad gekregen, waar mijn bosje bloemen maar karig bij afstak 🙂 Gelukkig had ze al een weekendje Veluwe gehad 🙂

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.