Werkenwerkenwerken

Vanmorgen allemaal weer aan de bak. Annet was weer als eerste op pad. Colin schoot ook lekker op, zodat we vandaag zonder jagen en zeuren op tijd bij de bushalte waren. Ik had al wat werk gedaan voor we de deur uit gingen en kon meteen weer door toen ik terug was. Het ochtengebed met Specials was kort. Ik blijf melden dat ik beschikbaar ben voor vragen en assistentie. Later in de ochtend weer de dagstart van GAM3. Ik dacht dat ik mijn ServiceNow nu goed had ingeregeld, maar nu blijken er nog veel meer groepen te zijn waar we uit moeten putten ?!?!? Gevraagd naar een overzicht van alle groepen waar we mee te maken kunnen krijgen. In de middag nog een groepsgesprek over FreeIpa en toen ben ik Colin op gaan halen. Weer thuis nog even een taakje opgepakt om een hele reeks gebruikers langer toegang te geven. Ik kan inmiddels dus inderdaad taakjes oppakken. Toen samen naar mams gegaan en lekker nasi gegeten. Na het eten, Colin weer thuis afgezet en naar Krav Maga gegaan. We kregen weer een avondje skills om ons goed te verdedigen. Je zult dus ook een keer de aanvaller moeten zijn. En daar wordt gehakt van gemaakt. Met beurse schenen, onderarmen, vuisten en voeten, weer naar huis gestrompeld. Lekker onder de douche geweest en nog even op de bank gehangen met een mok koffie. Zo meteen lekker naar bed en slapie doen.

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.