Feestjes, feestjes…

Vanmorgen bijtijds op om op tijd in Hillegom bij Nissa te zijn voor het verjaardagsontbijt van Annet. Ze had daar een ontbijt buffet geregeld voor de genodigden. Al snel kwamen de eersten al binnendruppelen en op de geplande tijd kon ze het buffet openen. Dat was een prima georganiseerd ontbijtje. Lekker brood, lekkere pannenkoekjes met banaan en met aardbeien, croissantjes en nog veel meer. Nadat iedereen voldaan en uitgekletst was, braken we het bivak weer op. Nog even wat kleine boodschappen gehaald en terug naar huis. Daar nog een spelletje gedaan met de kids en toen ben ik weer afgetaaid naar Only Friends voor het vrijwilligersfeest. Alleen, want Annet moest naar een bruiloft van een collega. Onderweg heel even een uitstapje gemaakt naar die locatie om even door te kunnen geven hoe het er allemaal uitzag. Annet vond het wel spannend om alleen in het donker naar Zeeburg te gaan. Maar het bleek allemaal gewoon verharde weg te zijn, dus geen blubber paadjes. Door naar ons clubhuis dat ondertussen van een ordinaire kantine, veranderd is in een heus clubhuis waar je prima een feestje kunt geven. Het begon met een optreden van een Frank Sinatra sing-alike. Het buffet werd tussendoorook geopend en vrijgegegeven 🙂 Dat bestond weer als vanouds uit een prima, uitgebreid Indisch buffet. Daarna nam DJ Bert het even over, tot het stokje weer over genomen werd door een big black mama en een bro. Die zongen ook nog wat leuke nummers, maar het leek net of ze verschillende liedjes zongen op dezelfde muziekband… Dat was wat verwarrend. Toen weer DJ Bert tot de mystery guest aangekondigd werd: Danny de Munk… Het is toch weer leuk dat ze in staat zijn om een bekende artiest zo gek te krijgen om op te treden. Na zijn optreden ging helaas het volume per kwartier een paar decibel omhoog 🙁 Zo jammer. Voor die tijd kon je nog wel enigszins met elkaar praten, maar dat werd al snel onmogelijk. Ik heb me nog een poosje groot gehouden, maar toen het duikteam stukje bij beetje af begon te haken, hield ik het ook maar voor gezien. Toch bijna de twaalf uur gehaald 🙂 Half één was sowieso de geplande eindtijd, dus dat viel allemala nog wel mee… Bij de garderobe, mijn jas, een luchtje en een kerstpakket gehaald en richting Hillegom gegaan. Annet vermaakte zich nog in Zeeburg en belde dat ze er aan kwam toen ik al in bed lag. Deze dag eindigde dus pas op de volgende 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"