Feestjes, feestjes 2…

Na een korte nacht was het al snel weer tijd om op gang te komen. Vandaag stond een voorstelling van Imperium op het programma. Marga speelde weer in een stuk : Het is een prachtig leven. Eerst dus met de auto een plek zien te vinden in Leiden. Dat lukte dan net buiten het centrum. Gelukkig was het niet al te regenachtig en konden we rustig naar het theater wandelen. Bij het betreden van de zaal werden we muzikaal begeleid door het toneelgezelschap. Nadat iedereen zijn plekje had gevonden begon de voorstelling. Een leuk verhaal over een engel tweede klasse die haar vleugels moest verdienen door een man van zijn zelfmoord af te houden. Om de man te leren kennen, speelde zijn hele leven zich af voor de ogen van de ETK. Uiteraard lukt het, krijgt de engel haar vleugels en leeft iedereen nog lang en gelukkig. We moesten na de voorstelling  meteen in de hoogste versnelling naar Lisse waar de vader van Lisanne zijn verjaardag vierde. Daar konden we nog halverwege aanschuiven voor het volgende feestje. Het was ook een beetje bijkomen voor ons en een uurtje later gingen we terug naar Hillegom. Daar een kommetje soep gegeten en op de bank televisie gekeken: Keizersvrouwen, Lubach en toen naar bed.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.