Samsung S8 krak.

De wekker was weer meedogenloos 🙁 De reisafstand vanaf Hillegom gaf ook al niet veel ruimte tot treuzelen, dus maar gewoon zo snel mogelijk in de actie gekomen. Bijtijds bij Utrecht, maar toch al dik in de file 🙁 Wat een bagger toch altijd rond die stad.Met een frisse vertraging dan toch op mijn werkplek aangekomen. Kennelijk hadden meer mensen problemen, want “mijn” werkplek was nog beschikbaar. In het Specials ochtendgebed gemeld dat ik vandaag primair voor mijn nieuwe team bezig en alleen op afroep beschikbaar voor vragen en ondersteuning. En toen stuiterde mijn werktelefoon van mijn bureau af… Op de punt van de tafelpoot… Kaduuk… Mooie ster in het midden en een “laserstraal” naar de bovenrand die eigenlijk perfect bij mijn achtergrond plaatje past 🙂 In de loop van de ochtend nog benaderd door Sanquin of ik bloed af wilde geven voor een speciaal onderzoek naar geschiktheid bloedtransfusie… Doneren altijd goed 🙂 Het doel doet me wel denken wat daar dan uit gaat volgen ?!?!? Ligt er een speciaal geval ergens in een ziekenhuis? Daar ga ik nooit achter komen, maar ik ga gewoon netjes bloed brengen volgende week. In de pauze even een rondje dorp en in de middag nog verder gerommeld. Na het werk weer de file in richting mams. De A12 begint op de grootste parkeerplaats van Nederland te lijken. Na een halve boterkoek had ik niet veel trek meer in eten, dus heb ik het maar bij een boterham met kaas gelaten. En toen was het al weer tijd om naar Krav Maga te gaan. Vandaag trainden we in normale kleding. Dat is namelijk hoe je de technieken in de praktijk niet nodig hoopt te hebben. Maar een lekkere wijde, soepele trainingsbroek is even iets anders als een spijkerbroek. Gracia was dan ook erg blij met het hoge spijkerbroeken gehalte 🙂 Vooraf aan de training mochten we de kids nog even lastig vallen 🙂 Onze eigen training bestond uit een leuk parcours door de gymzaal. Via de klimrekken en de nok, naar de klimtouwen en dan de brug. Zonder op de grond te komen. Heel fijn. Na die marteling, nog even lekker messen afweren en tot slot mocht de helft zich in de kleedkamers en de hal op gaan houden en moest de andere helft zien dat zo ongeschonden een rondje terug naar de zaal konden maken. Heerlijk 🙂 Na een paar rondjes was het wisselen en mocht de andere helft met de messen spelen. Lichtelijk gesloopt kon ik weer naar huis. Het stond er nog en het was nog heel ook. Op de televisie bleek Grease, dus lekker neergeploft en naar de beste muziekfilm ooit zitten kijken. Oké… Misschien is dat Saturday Night Fever… Of nee… The Blues Brothers… Hoe dan ook… Welterusten alvast..

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.