Afscheid van IAAS Specials

Vanmorgen had ik eigenlijk niet veel zin om me in het OV te werpen. Vandaag waarschijnlijk mijn laatste Apeldoorn dagje met aansluitend mijn afscheidsborrel van het Specials team. Dat wordt dus ook wat later en die reistijd zag ik ook niet zo zitten, dus toch maar met de auto gegaan. Daardoor was ik wel weer als eerste aanwezig 🙂 Langzaam maar zeker druppelde alles verder binnen tot we weer bijna compleet waren. Paul meldde zich meteen af voor mijn borrel, omdat hij opeens thuis iets moest regelen met zijn watervoorziening, wat natuurlijk wel wat prioriteit had. Hij had nog wel een fijn potje honing uit eigen raat voor me meegenomen 🙂 Vandaag ook de resultaten van onze PMP speerpunten gepresenteerd. Ik heb samen met Leon de backups onder de loep genomen. Alles gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd. Aansluitend hebben we de volgende sprint gestart, waar ik niet in mee hoef te rennen. Niet met een specifieke taak in ieder geval. Ik blijf uiteraard beschikbaar voor vragen en assistentie. Vervolgens konden we aanschuiven bij de Friducation kerstlunch. Die was georganiseerd om terugkoppeling te krijgen over alle kennis sessie en mini cursusjes die op vrijdagen georganiseerd worden. Het enige dat ik kon meegeven was de tip om het niet alleen op vrijdagen te doen. Vanuit het programma kwam zelf kwam nog de opmerking dat er in Apeldoorn zo weinig animo voor was, wat door de aanwezigen verklaard werd uit het feit dat op de vrijdagen de meeste mensen niet werken. Nog een reden om het ook op andere dagen te doen. Dat zal ze zeker meer inschrijvingen opleveren. Er worden zat interessante gepresenteerd, maar niet dat ik daar mijn vrijdag voor opgeef. En daar stond ik gelukkig niet als enige in. De rest van de middag nog wat testen met de wachtwoord synchronisatie in FreeIpa. Die blijkt zowaar te werken… Mits je dat langs een of andere omslachtige weg doet… Maar goed… Het werkt! Tegen vier uur zijn we met ons team naar Herberg Het Oude Loo gegaan, waar mijn afscheidsborrel was. We “vierden” meteen dat Tom onder een andere groep ging vallen hetzelfde voor Jo. Die bleven wel binnen ACN. Ik ging er echt uit naar een ander bedrijfsonderdeel. De herberg was een erg gezellig tentje. Leuke sfeer. Eerst wat drankjes en hapjes en wat later konden we nog lekker dineren ook! Het bleek een uitgebreide borrel te worden. Na het eten kregen we de inmiddels traditionele fles AIX rosé 🙂 Ik was even bang geweest dat ze iets anders voor me zouden bedenken, om dat ik niet drink, maar gelukkig bleven ze bij de traditie! Na nog even nagetafeld te hebben, zijn we allemaal op huis aan gegaan. De zuiderlingen moesten nog een flink stukje tuffen. Mijn ritje viel mee. We zaten inmiddels aan de voor mij gunstige kant van Apeldoorn en met ongeveer een uurtje was ik thuis. Annet was er al. Die zou inderdaad vanavond komen. Nog even rustig zitten en dan zo een tukkie doen. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"