Eindejaarsgeschenkt

De donderdagochtend begint ook te wennen. Snel vast mijn laptop opstarten en kijken of er geen brandjes geweest zijn in de nacht. Dan Colin naar de bus brengen. Hoewel dat in mijn gevoel wel iedere keer op de laatste minuut is, valt dat toch aldoor wel mee. Terwijl we wachtten, zag Colin Monique zitten. Dat was vreemd, omdat haar bus pas over een half uur op het bord stond. Snel even gaan vragen en ze had inderdaad net haar bus gemist. Colin gevraagd om meteen maar op de halte te gaan hangen, zodat ik Monique even een slinger de goede richting op kon geven. Voor haar was knooppunt Schiphol-Noord het handigst, want daar kon ze zo’n beetje iedere bus naar Schiphol nemen. Voor mij was dat ook de goede richting naar huis terug en we waren nog voor de bus die ze net gemist had bij dat knooppunt 🙂 Ze kon haar collega’s dus weer laten weten dat ze toch op tijd was. Terug thuis gewoon aan het werk gegaan. Nog een paar keer het ochtendgebed. Dat houdt op 1 januari ook op 🙁 Met de collega’s via skype nog even bekeken hoe ik iets anders zou kunnen doen als het resetten van wachtwoorden. Daarvoor heb ik rechten nodig die blijkbaar na aanvraag geweigerd zijn… Dat was in de bulk aan mail verloren gegaan. Dus nog even opnieuw rechten aangevraagd en kijken wat dat wordt… Tegen de middag nog de dagstart van mijn nieuwe team en aan de bak! In de pauze even met de Pokèdioten een ex-raid gedaan en een Regigigas gevangen. Eindelijk weer eens een succesje uit een raid. de rest van de middag nog doorgeklust. Aan het einde van de middag kwam de post mijn kerstpakket brengen. Het was een klein doosje en ik dacht aan zo’n geschenkbon of zo. Maar toen ik het open deed bleek er een mooie hoofdtelefoon in te zitten. Omdat het afgelopen jaar had geklonken als een klok volgens de kaart. Het was niet direct wat ik verwacht had, maar wel een mooi eindejaarsgeschenk. Toen Colin weer opgepikt en naar mams gegaan. Lekker gegeten en bijtijds weer naar huis, zodat Colin zich klaar kon maken voor het kerstgala van school. We waren op tijd bij de locatie in Hoofddorp en mijnheer ging feesten. Ik weer terug naar huis en wachten op het moment dat ik hem weer op kan halen. Dat kan nog wel even duren.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.