Rommeltje

Vanmorgen een klein beetje uit kunnen slapen na de nacht van gisteren. Colin was toch lastig uit bed te werken. Hij had zich ook nog een half uur vergist, dus moest hij zich nog een klein beetje haasten. Ik heb hem met zijn schaal gehaktballen naar school gebracht, dus dat bus avontuur konden we overslaan. Ik ben nog even bij mams op de koffie gegaan. Aansluitend kon ik Colin weer ophalen. Die had vandaag maar een kort dagje. kerstontbijt en een voorstelling. Hij was nog steeds afgesleten en wilde graag meteen weer naar huis. Terwijl hij zich terug trok in zijn dekbed, ben ik verder gaan klussen aan het SDL SkyWeather station. Alles in elkaar geplugd zoals het zou moeten zijn en begonnen alles vast te lijmen… Dat ging dus even niet zoals verwacht… Geen enkele lijm pakte… De modelbouwlijm niet, de Gorilla-glue niet… De volgende stap is de epoxy, maar dat moet even goed getimed worden vanwege de korte verwerkingstijd van da spul. Nog even boodschappen gedaan en hamburgers gebakken. Na het eten, via de benzinepomp naar Hillegom.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"