Nieuw bed

Vandaag even naar de IKEA geweest om een nieuw matras te kopen voor Colin. Tot nu toe sliep hij op een dun matrasje van het oude bed dat bij mijn moeder had gestaan. Dat matrasje was niet echt comfortabel meer. Een poosje geleden had ik het matrasje van het vouw bed er al onder gelegd, maar dat was weer iets kleiner, waardoor het op zich wel dikker was nu, maar verschoof. Nu dan maar gewoon een goed fatsoenlijk matras gekocht. Voor Annet nog wat bakken voor in de kasten en weer terug. Na het opmaken van zijn nieuwe bed, kon hij ten minste weer gewoon lekker ontspannen liggen. De eerste indruk was al goed 🙂 Aan het einde van de middag zijn we naar Henk en Nel gegaan voor de nazaten dag. Lekker met nasi gegeten en de hele groep weer eens bij elkaar gezien, waaronder twee nieuwe aanwinsten.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.