Puzzelen

Vanmorgen ging Annet even oppassen op Guus, zodat Luke een rondje kon lopen. Ik heb Colin naar Hoofddorp gebracht voor een dagje D&D bij Storm. Terug in Hillegom, vechtend tegen de migraine, aan de puzzel doorgewerkt. Ik kon helaas niet veel doen tegen die migraine, want mijn pillen lagen thuis 🙁 Één keer neem je de boel niet mee en heb je het nodig 🙁 Aan het einde van de middag was die puzzel af 🙂 Na het eten zijn we naar huis gegaan. Mede vanwege die koppijn, maar ook omdat ik zelf morgen moet werken, Annet sowieso de hele dag en avond de hort op is en het voor mij en Colin dan misschien praktischer is om bij mij thuis te zijn. Voor we gingen nog even met Joep afgesproken dat we dinsdagmiddag naar Star Wars: Episode IX gaan 🙂 Thuis snel mijn pillen opgezocht en mijn bed in gedoken.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.