Mission Stardust

Vanmorgen een klein beetje uitgeslapen. Ik had besloten gewoon thsui te werken, dus kon ik me nog een uurtje omdraaien. Ietwat uitgerust aan het werk gegaan. Colin heb ik lekker laten slapen. Tegen elf uur ingebeld in het GAM-3 “ochtendgebed”. Vandaag was er weer een nieuwe sprint start voor het team en deze keer kreeg ik ook een taakje. In het kader van de laatste versies van Red Hat op al onze machines mag ik gaan inventariseren welke versies waar draaien. Vanwege de nogal chaotische indeling van een en ander, blijkt dat al snel een aardig wespennest te zijn. Ik ga eerst maar eens uitzoeken welke servers van welke klanten zijn en dan of ik in ons grote “datalake” terug kan vinden wat ik zoek. Ondertussen ontdekte ik nog dat er, naast alle boekjes, ook nog een Perry Rhodan film, Mission Stardust bestaat 🙂 Die blijkt gewoon in zijn geheel op YouTube te staan 🙂 Voor alle zekerheid maar even er vanaf geript. Hebben is hebben… En verder met de inventarisatie. Uiteindelijk maar een mailtje gestuurd naar Mr. Splunk van het Specials team om te vragen of hij me een stukje op weg kan helpen. Er is veel veranderd sinds mijn laatste gebruik van het meer. Aan het einde van de middag samen met Colin naar mams gegaan. In die zin wel een gewone maandag. Bij mams lekker nasi gegeten en aansluitend even met Colin naar Schiphol Plaza. Rondgekeken naar wat dingen en samen weer naar huis. Nu lekker aan het rommelen en straks naar bed met een boek. Nummer zoveel uit de Perry Rhodan reeks 🙂

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.