The Rise of Skywalker

Vanmorgen weer in mijn badjas aan de werkdag begonnen. Houten zal wel heel erg leeg zijn vandaag. Al snel kwam echter een noodroep van iemand die juist vandaag zijn pasje vergeten was. En die moet dan begeleid naar binnen 🙂 Helaas leek er niemand aanwezig om hem daar bij te helpen. Ik denk dat hij uiteindelijk maar in de bezoekersruimte is gaan zitten. Na de dagstart (om elf uur) heb ik nog wat dingen in gang gezet en andere afgerond en heb ik me afgemeld. Ik had nog wat compensatie uren over waarmee ik de middag vrij heb genomen. Even een flinke inpak exercitie en met flink wat spullen richting Hillegom. Daar nog even geholpen met het in elkaar vouwen van een knakworst kerstster voor het ontbijt. Aan het einde van de middag met Joep en Colin naar de bioscoop voor Star Wars: Episode IX: The Rise Of Skywalker. We waren bijtijds, omdat we vermoedden dat het vanwege kerstavond wel eens druk kon zijn. Dat viel mee, dus we hadden nog even de tijd. We zaten lekker in het midden. Wat voor de 3D wel zo prettig is. Het verhaal was weinig echt verrassend. Dat Rey een Palpatine bleek, was eigenlijk wel logisch en dan Kylo Ren weer veranderd in Ben Solo was een echte happy-end wending. Officieel is nu de saga ten einde. Het oorspronkelijke verhaal bestond uit negen delen. Ondertussen zijn er al twee “Star Wars Stories” uitgebracht om het verhaal niet uit te laten sterven. Met het huidige einde waarin alle Sith en alle Jedi in Rey zijn overgegaan, hebben we waarschijnlijk een goed open einde om weef fris verder te gaan… Er moet toch iets gebeuren met the force

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.