Eerste kerstdag

Voorbereidingen voor morgenavond getroffen. Het stoofvlees in de tomatensaus en de rode wijn gemaakt naar Colins recept. Verder is het aldoor druk in de keuken geweest met mensen die nog iets moesten maken. In de middag even naar mams op de koffie geweest en tegen de avond met z’n vieren (Annet, Colin, Joep en ik) uit eten geweest bij het Sijgje in Voorhout. Een lekker vier gangen kerstdiner.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.