Derde kerstdag

Vanmorgen eerst Monique en de familie even gefeliciteerd. Toen de rest van alle rommel opgeruimd. Colin had het idee om naar Artis te gaan. In eerste instantie pruttelde Annet tegen, omdat we Malin ook te logeren hadden… Maar naar mijn idee die konden we gewoon meenemen, wat we toen ook gedaan hebben. Annet voelde zich daar een beetje moeilijk mee, want een kind dat moet slapen moet dat gewoon in bed doen. Maar Malin heeft gewoon lekker in de auto een half uurtje geslapen. Het was redelijk druk, maar er was nog plek op het parkeerterrein. Bij de ingang werkten de introductie bonnen het gewoon nog ondanks dat het volgens mij de oude waren. Een QRC in plaats van een barcode. De bonnetjes werden gescand en ook ingenomen. Ik denk de die oude codes niet uniek genoeg waren en dat je daarmee vaker dan de bedoeling is, iemand mee kon nemen. Hoe dan ook, konden we gewoon naar binnen. Malin genoot van alle dieren en herkende er al een boel. Dat liet ze merker door bepaalde geluiden of bewegingen te maken. De zeeleeuwen onder water zag ze eerst voor vogels aan, wat niet geheel vreemd is als je zon beest nooit eerder hebt gezien. Het zijn schimmen die zich enigszins als vogels door het water verplaatsen. Boven was ze niet heel snel van plan om weer bij ze weg te gaan, maar op een gegeven moment zwaaide ze braaf naar ze, wat voor haar het sein is dat ze het wel weer gezien heeft. Doeidoei! Fluitend bij alle vogels, waggelend bij de pinguïns, ze vermaakte zich prima. Nog even met z’n allen iets gedronken en weer op weg naar Hillegom. Malin stortte weer lekker in elkaar in het autostoeltje. Terug in Hillegom een abonnementje op Disney+ genomen. Daar valt Star Wars nu ook onder 🙂 Daar draait ondertussen een compleet nieuwe serie Mandalorian op… Ben benieuwd 🙂 Als het bevalt, moet ik wel aan de ChromeCast vrees ik, want de streaming mogelijkheden zijn redelijk afgeschermd.  Thuis nog maar even kijken of het via mijn mediacenter wel gaat lukken. Anders weer een extra kastje 🙁

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.