Het gewone leven…

Vandaag lekker lui uitgeslapen. We hadden nog van alles te bespreken, dus bleven we lekker liggen. Om de dag niet geheel als verloren te zien, zijn we er toch maar uit gegaan en hebben verder gepuzzeld. Om niet alleen maar binnen te zitten, zijn we nog even richting de duinen gegaan. Of het bos zoals de duinen hier genoemd worden 🙂 Voor mij is alles wat direct tegen de lust aan ligt “duin”. Wat we eigenlijk wel hadden kunnen weten was dat het uiteraard rete-druk was. In file naar het parkeerterrein bij Panneland, in de file er overheen en er weer af. Geen plek. Dus in file maar weer weg en aan de kant van De Zilk de auto neergezet en daar de duinen in gegaan. Lekker een uurtje rondgelopen en weer terug naar Hillegom gegaan. Lekker nasi gegeten met Marina. Die ging samen met Annet vervolgens naar de film. Verder de puzzel afgemaakt op één laatste stukje na, dat mag Annet aanleggen… Verder morgen weer een gewone werkdag…

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.