Rare dag.

Na de kerstdagen en alle festiviteiten, vlak voor oud en nieuw, heb je dan nog gewoon een paar “normale” dagen. Gewoon naar je werk, alsof er niet aan de hand is. Gewoon even naar Sanquin voor een speciale donatie, gewoon even naar mams op de maandag. Dat schiet dan door je hoofd als de wekker gaat. Oh ja, die wekker is er opeens ook weer. Omdat het vanuit Hillegom toch best een ritje is, niet al te veel getreuzeld en zo snel mogelijk op pad gegaan. Het was wel lekker rustig op de weg. Iedereen is verder kennelijk op wintersport 🙂 Op de afdeling werd het in de loop van de dag dan wel weer lekker druk. Het hele OS team was er. Ook toch maar vast een ChromeCast besteld. Het lijkt me straks toch lekkerder om Disney+ te kijken op mijn televisie. Verder weer nieuwe dingen ontdekken in mijn nieuwe team. Een backup probleem waar we tegen aan liepen hebben we nu opgelost. Iemand is vergeten ons op de hoogte te brengen van de verplaatsing van een machine… Handig… Officieel weten we nog niets, maar we hebben wel vast het probleem opgelost. Mijn werk telefoon kan wel gerepareerd worden, maar de kosten zijn zo hoog, dat we dat niet gaan doen. Ik mag dus een nieuwe bestellen. Hoewel… Het systeem laat dat niet toe, omdat hij nog niet oud genoeg is, dus bellen en gevraagd wat nu? Er is nu een incident aangemaakt om de bestel blokkade voor mij op te heffen… “And Now We Wait”. Na de lunch was het toen tijd voor de dagstart… Ik blijf dat een heel vreemde benaming vinden in combinatie met het tijdstip.Aan het einde van de middag dus maar weer richting Amsterdam, naar Sanquin. Vandaag was ik uitgenodigd om bloed te doneren voor speciaal project NVT0153.01. Normaal vind ik het niet zo heel erg belangrijk waar ze mijn bloed voor gebruiken. Ik heb daar zelf geen hogere doelen voor. Ik vertrouw er op dat ze er iets zinnigs mee doen. Maar nu met dat speciale project, raakt ik toch wel nieuwsgierig. Eens horen of ik daar iets meer over te weten kan komen. De terugweg viel mee en iets te vroeg kwam ik bij de bloedbank. Meteen gevraagd waar het voor was. Het blijkt dat mijn bloed een bepaalde samenstelling heeft waar ze een serum uit kunnen maken dat in oogdruppels gebruikt gaat worden voor mensen met een bepaalde oogafwijking. Ter plekke nog een speciaal toestemming formulier in moeten vullen over het doel.an de afname. Prima. Madeira bleek trouwens ook nog een mogelijke drempel om te doneren. Dat was echter meer dan een maand geleden, dus geen probleem. Toen naar mams. Lekker broodje gegeten, want na de oliebollen op mijn werk was de ergste honger wel over. Vervolgens snel naar huis om de vuile kleding in de was te doen en nieuwe kleding in te pakken. Ook nog even de ingelaste VVE vergadering in de hal bijgewoond en alles in de auto geprakt. Op naar Chananja. Geholpen met het inrichten van een nieuwe laptop voor haar moeder en mee gedacht over het opnieuw aansluiten van de televisiebende. Tot slot de laatste etappe naar Hillegom.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"