Het oude jaar…

Vandaag maar niet naar Houten gegaan. Er bleek verder toch niemand en dan is het zinloos om als enige die reis aan te gaan om dara als enige te zitten. Daardoor kon ik ook iets langer blijven liggen 🙂 Ik ging aan het werk en Annet ging oliebollen halen. Ik werkte verder en Annet ging de soep maken. In alle bakken waar voor ons incidenten in kunnen staan vond ik een oude, interessante… Een ping die niet werkte. Meestal is dat iets heel simpels, maar dat bleek nu niet het geval te zijn. Na wat graafwerk en het vergelijken met een systeem waar het wel op werkte, ontdekte ik uiteindelijk het probleem. Hoe het veroorzaakt is, is me een raadsel, maar er waren wat attributen verdwenen van het programma “ping”. Nadat ik die weer aan het programma had gehangen, werkte het weer zoals het moest. In de middag even mijn “pauze” nog genomen en samen met Annet een rondje schelpenpad/strand gedaan. Lekker uitwaaien. Weer terug nog de laatste hand gelegd aan wat er nog gedaan kon worden voor mijn werk en toen de boel afgesloten voor dit jaar. Nog even naar de supermarkt gewandeld om poedersuiker te kopen. Die waren we vergeten. Ook meteen maar wat scheermesjes en schuim meegenomen, want ik had mijn scheerapparaat thuis laten liggen en het was al langer tijd om me te scheren… Samen het eten gemaakt. Lekker noodles met beef reepjes en groentes. Toen kwam het min of meer verwachte telefoontje of Guus kon blijven pitten, want die was niet echt gelukkig met de gang van zaken. Hier is hij nog even blijven zitten en toen lekker naar zijn bedje gegaan. Probleemloos. Verder lekker samen de avond doorgebracht en het nieuwe jaar in gegaan.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.