Eerste werkdag 2020

En dan gaat de wekker weer voor een werkdag… Het is een verwarrende periode… Gisteren nog nieuwjaarsdag en een avond bezoek aan Artis, vandaag weer gewoon naar je werk. En ik bleek niet de enigste. Het was onverwacht druk op de weg. Het was nog lekker rustig, dus ik hoefde niet al te veel handjes te schudden. Ik kon verder rustig afwachten wat er nog bij mij langs kwam 🙂 Mijn eigen team, bleek op donderdag afwezig te zijn. Ik normaal ook, maar vanwege de vreemde periode nu, was ik er dan wel. Het bleef dus redelijk rustig op de etage. Deze maand voor de eerste keer de aangepaste methode gebruik om er voor te zorgen dat het ook met ipa gesynchroniseerd werd… Niet dus 🙁 Net zoals eerder… “Access denied” met alle mij bekende wachtwoorden 🙁 Ze mogen terug naar de tekentafel. Mijn poging om de tegemoetkoming in het sporten te declareren strandde ook… Dat schijnt tot slechts 1 december vorig jaar mogelijk geweest te zijn 🙁 Lekker dat ze me daar even voor gewaarschuwd hadden. Jammer, maar voor volgend jaar maar voor alle zekerheid even in de agenda gezet om eerder na te vragen. Verder tot de pauze maar weer de dingen gedaan die op me af kwamen. Vanwege de aanhoudende “eenzaamheid”, ben ik halverwege de middag maar richting huis gegaan. Kon ik daar nog even zijn. Kijken of alles nog is zoals ik het achter liet. Ik had vooraf vast de verwarming omhoog gezet, dus het was wel lekker warm. Laptop weer aangesloten en verder aan het werk. Op het andere scherm Mandalorian aan en lekker door geklust. Later de onderdelen van het SDL SkyWeather station er bij gepakt en de pootjes van wat printjes vastgelijmd met epoxy. Dat zal in ieder geval wel houden hoop ik. Eerst de Raspberry Pi zelf en de powersaves voor de verschillende geschakelde componenten. Ook de WX ontvanger komt aan deze linker zijkant. Als alles goed vast zit, de andere kanten verlijmen. De zwaartekracht moet een beetje gebruikt worden om de boel op zijn plek te houden tijdens het drogen. Toen nog wat spullen gepakt en naar mams. Ook nog een fietsdrager voor Chananja meegenomen, zodat ze haar fiets tegen het dak op kan bergen. Lekker nasi gegeten en naar Hillegom gegaan. Daar vast het grootste deel van de spullen voor het weekendje wandelen in Winterberg ingepakt en nu zo naar bed.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"