Winterberg heen

de wekker ging en we kwamen in actie. De laatste spullen inpakken voor ons weekendje Winterberg. Annet ging nog even de laatste boodschappen doen en Joep had gevraagd of hij mijn auto mocht gebruiken om zijn spullen naar zijn vrachtwagen te brengen en zijn ski spul naar een vriend. Hij gaat ook weg, maar naar Oostenrijk. Nog even langs mijn huis om mijn handschoenen te halen en op weg. De reis ging voorspoedig en al snel zaten we op de eerste wissel. Even koffie en plassen en weet verder. Al snel zaten we op dertig kilometer van de bestemming… En meestal zien we dan al wittigheid op de weg anders dan de belijning 🙁 In Winterberg zagen we dan wel wat witte pistes, dus skiën moet mogelijk zijn. Na het inchecken hebben we het huisje opgezocht en ingericht. Daar komen we het weekend wel mee door. Nog even wat ontbrekende spullen gekocht die achteraf niet bleken te ontbreken… We hadden het start pakket gemist waar al wat vaatwas blokjes en een afwasborstel in zaten… Dat hebben we nu dus dubbel… Terug in het huisje maar aan de puzzel begonnen, want het is nog iets te vochtig buiten om meteen ski’s te gaan huren. Dat doen we morgen wel. Macaroni gegeten en zo de avond in. Eens kijken wat we gaan doen…

wel al wat wits op de weg anders dan de belijning… In Winterberg aangekomen bleken alleen de pistes wit. Maar er kon in ieder geval op geskied worden. Nadat we ingecheckt waren en het huisje ingewijd, hebben we nog wat boodschappen gedaan. Het weer was niet echt super. Een beetje erg nat. We zijn dus maar niet meteen fanatiek naar de skipistes gegaan. Eerst maar even rustig bijkomen en aan de puzzel beginnen. Morgen maar eens gaan skiën.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"