Eerste ski dagje

Eerst maar richting de ski verhuur om ski’s en schoenen te huren. Dat was redelijk snel geregeld en toen nog even een skipas gekocht. En toen de eerste lift in. Dat was echt de eerste, want die piste was best druk. Maar om er weer even in te komen, was dat prima. Op die manier de bereikbare, open liften gebruikt om pistes te bereiken. We hebben een lekker dagje skiën gehad en zijn in de middag weer terug naar het huisje om van de inspanningen bij te komen. Toen we waren bijgekomen, zijn we naar het zwembad gegaan. Dat gezellig druk zeg maar. En er zat voldoende chloor in 🙁 Dat sloeg mij al vrij snel op mijn ogen en met z’n tweeën weer terug naar het huisje om pannenkoeken te bakken. Na de pannenkoeken verder een rustig avondje en zo lekker bijtijds een tukkie doen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"