Tweede ski dagje

Vanmorgen direct met de ski’s richting piste. Lekker van de ene piste naar de andere. We konden een flink eind door het gebied komen omdat een van de grote liften vandaag open was. Een van de pistes ging zelfs over de provinciale weg heen 🙂 Na een paar uur, hadden we het wel een beetje gehad, dus zijn we weer terug naar het beginpunt gegaan. Die laatste piste was echter dusdanig slecht dat ik dat niet als afsluiter wilde hebben dus zijn we de andere lift vanaf hier nog even op geweest en hebben die afdaling nog even gedaan. Die was een stuk leuker om te doen. Met een goed gevoel mijn ski’s en schoenen weer ingeleverd en richting het huisje gestrompeld. Sam, Lisanne en Malin waren ook weer terug van een dagje sleeën 🙂 We bleken even bij de zelfde lift geweest te zijn. Voor het skiën was dat een slechte, dus hebben we die slechts één keer gedaan en toen snel achter ons gelaten. We habben ze daar echter niet gezien. Aan het einde van de middag naar Winterberg zelf om lekker uit eten te gaan. Van een eerder bezoek, wisten S&: nog wel een leuk restaurant. Daar heb ik lekker een schnitzel met ei, ui en spek gegeten. Deze kende ik al van net over de grens bij de weekendjes in Arcen 🙂 Terug in het huisje nog een spelletje gedaan en toen naar bed.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"