Kaiserschmarrn

Vanmorgen alles weer ingepakt en in de auto geprakt. Niet al te precies, want thuis moet de helft toch de was in. De meeste boodschappen waren op en we hadden ruimte genoeg, dus niet al te precies allemaal. Na het inleveren van de sleutels en pasjes voor de slagboom, zijn we naar het stadje gereden om bij hetzelfde restaurant van gisteren nog even iets te drinken en in geval van Annet en mijn nog de lekkernij Kaiserschmarrn te eten. We waren al op onze hoede en hebben er samen één genomen. Dat bleek maar goed ook, want het was een flinke hap. Het schijnt eigenlijk meer een Beierse lekkernij te zijn,maar daar liggen die Duitsers meestal niet zo van wakker als het om eten of drinken gaat. In dit geval gaat het om een lichte, gekaramelliseerde pannenkoek, die in grove stukken wordt gesneden en traditioneel geserveerd wordt met een soort pruimencompôte. Dus geen appelmoes.. Vervolgens nog even de auto afgetankt met goedkope Duitse benzine en fahren auf die autobahn! Over het algemeen rustig doorgetuft, tot het echt rustig werd. Even de 180 aangetikt, maar al snel werd het weer drukker en hebben we de geadviseerde maximum snelheid maar aangehouden. Een en ander resulteert weer in het feit dat Nederland een snelwegen net van slakken lijkt te hebben. In Hillegom de auto leeg gehaald en nog even boodschappen gehaald. Mexicaanse bonenschotel gegeten, waarna Annet is gaan zwemmen met Inge. Voor mij was Krav Maga inmiddels te laat geworden, dus die nieuwjaarsknuffel van Gracia houd ik te goed 🙂 De ChromeCast werkt inmiddels ook dus nog een paar afleveringen van Mandalorian bekeken en nu me mentaal voorbereiden op de werkdag morgen 🙁 Het ene moment kijkt je tegen een besneeuwde berg op en het volgende zit je weer gewoon “thuis”

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.