Lijmen

Pfff, toch iets te laat weg gegaan. Ik stond al in de file terwijl ik de A4 nog op moest 🙁 Een afgesloten rijbaan was de oorzaak. Meteen al met vertraging richting de te verwachte ellende bij Utrecht. Onderweg nog twee kettingbotsingen gezien en wat later dan verwacht in Houten aangekomen. Nog wel op tijd voor “mijn” bureau gelukkig 🙂 Vanuit Hillegom is het echt een kwestie van niet al te veel treuzelen. Al snel is het of je niet weg geweest bent. Lekker dat zo’n weekendje weg, zo lang kan lijken. De periode rond kerst en oud-en-nieuw waren natuurlijk ook niet echt volle, drukke werkdagen, dus dat hielp misschien ook mee. In ieder geval was het vakantiegevoel weer snel weggeëbd. Snel weer verder met het bekijken van de bakken met incidenten en weer met frisse moed beginnen met de inventarisatie van de RedHat versies op de in beheer zijnde systemen. Dat leek dan nog mee te vallen, omdat klanten die ik meenam in de inventarisatie, helemaal niet bij ons team in beheer waren. Dat scheelde dan wel weer een hele boel. Er bleven echter genoeg machines over om iets anders te willen verzinnen dan stuk voor stuk op zo’n ding in te loggen en de versie op te vragen… Aan het einde van de middag weer richting het Westen gegaan. Ik was het Mexicaanse bonenschotel restje vergeten mee te nemen. Annet gevraagd dat vanavond mee te nemen voor morgen. Dan vandaag maar döner… Nog wat kleine boodschappen gedaan en door naar huis. Het stond er nog 🙂 Eerst maar een was aangezet. Er was voldoende. Toen de ChromeCast aangesloten en geconfigureerd. Dat ging zowaar in één keer goed. Met een bakje ananas verder gekeken naar Mandalorian. Even was naar droger en een nieuwe was en de machine gedaan en toen de volgende serie printjes in het SDL SkyWeather station gelijmd. De epoxy doet wonderen. Nu in afwachting van Annet “Cool runnings” kijken.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.