Nog meer lijmen

Vannacht lekker geslapen, dus ik was redelijk fit op. Dus relatief vrolijk, bijtijds op pad. Het was wel druk op de weg, maar alles reed een beetje normaal door. Goed op tijd op mijn werk aangekomen en lekker aan de slag. De dagstart was erg kort. Vanwege de afwezigheid van Scrum Master en Product Owner, konden we het zelf regelen. Ik heb dus maar even een korte rondvraag over de afdeling gedaan of iemand nog iets bijzonders had? Nee? Mooi, klaar! Ik moet toch maar eens die Scrum Master cursus afmaken en het examen doen… Kan geen kwaad. Weer lekker verder gestoeid om het lijstje van beheerder systemen met Red Hat versie te vinden. Dat blijft lastig, omdat het nergens echt uit te sleutelen is 🙁 Ook blijk ik iedere keer weer een nieuw lijstje te moeten gebruiken met klanten… Maakt het er allemaal niet simpeler op. Maar goed, het houdt je van de straat. Opeens blijk ik ook niet meer op de OsWiki aan te kunnen loggen… Al snel koppelde ik dat aan een ldap wijziging die recent was doorgevoerd… Nu die nog zien te omzeilen… Straat? Wat straat??? Aan het einde van de middag bijtijds weer op pad. Ik zou Chananja helpen met het ophangen van haar racefiets op zolder. De rail had ze al vast geschroefd op de draagbalk van het dak. Samen nog een extra ook ik de nok geschroefd waar een spin aan kon die de fiets ook echt omhoog hield. Weer extra ruimte gemaakt! Ook nog even de bel gerepareerd 🙂 Ze wilde een nieuwe, draadloze aan gaan sluiten. Voor ik de buitenknop weg ging halen, bedacht ik me opeens dat de bel misschien gewoon “uit” stond… In de meterkast het schakelaartje even omgezet en… Tring… Daar was twaalf jaar lang niemand opgekomen ?!?!? Thuis lekker het restje Mexicaanse bonenschotel opgegeten en “Cool Runnings” afgekeken. De ChromeCast is inmiddels achter mijn versterker verdwenen en doet zijn werk uit het zicht. De volgende film is “Rogue One: A Star Wars Story” geworden 🙂 Ook nog even de was opgeruimd en de volgende dingen aan het SDL SkyWeather station gelijmd. De deksel van de houder van de luchtkwaliteit sensor onder de behuizing gelijmd en de usb-power-switch tegen de binnenkant gelijmd. Als dit uitgehard is, alleen nog de SunAirPlus print en dan kan alles weer aan elkaar geklikt worden. Monique kwam Colin weer brengen en we kunnen weer rustig aan richting bedtijd gaan.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.