Laatste lijmactie???

Opstaan ging weer lekker soepel. NOT! Colin moest haasten zodat ik hem nog op tijd bij de halte kon droppen. In de tussentijd was ik verder gaan zoeken hoe ik de os-wiki weer bereikbaar kon krijgen. We waren op tijd bij de halte. Twee minuten speling… Niet al te ruim, maar genoeg. Terug thuis weer verder gespit. En toen vind ik de oplossing. de bind gebruiker en het bind wachtwoord ingevoerd en knallen! De boel hoefde niet eens herstart te worden… Soms kan het dus wel gewoon makkelijk. Verder nog een taak van mijn naam afgehaald om zondag de 26e te werken… Dat was een onverwacht cadeautje… Datr kregen we even over de muur gekwakt. En of ik het zelf even “collegiaal” op wilde lossen. Dus niet. Er zijn grenzen… Niet veel later was het tijd om even naar de tandarts te gaan. De halfjaarlijkse controle was weer aan de beurt. Inclusief het altijd noodzakelijke tandsteen verwijderen… Ik moet maar gaan spoelen met Calgon geloof ik 🙁 Terug thuis wederom een wachtwoord taakje afgesloten. Voor de zoveelste keer waren er geen gebruikersnamen opgegeven. Moeten we gokken? En natuurlijk nog het lijstje met servers en de versies van het besturingsyteem. Het begint ergens op te lijken, maar als onze “Product Owner” terug is, moet ik maar eens gaan vragen wat ze nu precies voor lijstje wil. Langzaam maar zeker was het weer tijd om Colin van de bus te halen. Met gym kunnen ze vanavond weer inschrijven op sporten. De vorige keer was hij gaan schermen, nu zijn de keuzes: tafeltennis, paardrijden, yoga en ??? Hij gaat voor ping-pongen geloof ik. Tegen het einde van de werktijd was de bak een beetje leeg ben ik nog heel even gaan klussen aan het SDL SkyWeather station. De laatste print is er nu ingelijmd. Er is nog wat ruimte over waar ik eventueel de camera nog kwijt kan, maar dat moet ik maar eerst eens bekijken. Ik denk niet dat het een bijzonder uitzicht wordt, gezien de positie van de behuizing. Maar voor de volledigheid… Toen naar mams en daar lekker gegeten. Morgen even een nieuwe toner voor de printer regelen. Terug thuis mijn tas gepakt en op weg gegaan naar Krav Maga. Het begon echter steeds harder te regenen, tot ik maar omkeerde en mijn auto ging halen. Gelukkig maar, want toen barstte het verder los. De pech hield hier niet op, want degene die les zou komen geven zat hopeloos vast op de A4 en keek toen al tegen een vertraging van bijna een uur op 🙁 Gracia zat in Israël voor een KMG meeting, dus die had vervanging geregeld, maar dat liep dus helaas mis. “Gelukkig” ging Floyd nog even door met bokstraining… Man, man, man, wat zwaar 🙁 Helemaal gesloopt weer in mijn auto geploft en via de supermarkt naar huis. Daar lekker de bak rood fruit opgepeuzeld en een stapel stroopwafels voor de nodige suikers. Lekker gedoucht en nu rustig op de bank hangen tot het tijd wordt om naar bed te gaan. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.