Dagje rommelen

Eerst maar eens uitgeslapen. Timo ging een of andere loop doen en werd door Luke opgehaald. Verder lui zitten lezen tot de renners weer terug kwamen. Het waren er nu meer geworden 🙂 Nadat die hun verhaal hadden gedaan, is Annet naar de nieuwjaarsreceptie van de roeivereniging gegaan en ben ik naar haar zus gegaan om daar de Chromecast aan te sluiten op videoland te testen. Die bleef echter vaak knipperen waarna hij dan eindelijk stabiel beeld gaf.e Na wat zoeken blijkt de televisie een te oud HDMI protocol te hebben waardoor die problemen optraden. Terug naar de tekentafel dus. Na het eten verder lui op de bank gehangen en bijtijds naar bed. Morgen begint de werkweek weer. En daarbij voor mij weer een waakdienst van het oude team.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.