Echt de laatste lijmactie?

Vanmorgen weer een beetje snel in actie gekomen. Bij de oprit naar de A4 bleek dat weer heel slim. Er stond al weer een file op de oprit 🙁 Op het laatste moment toch maar de N207 opgepiept om binnendoor te gaan. Dat bleek nog veel slimmer, want er bleek een flinke aanrijding te staan, die drie rijbanen afgesloten had! De vertraging liep op tot twee uur! Ik was uiteraard niet de enige die deze alternatieve route na, maar het reed wel redelijk door en met niet al te veel vertraging kwam ik dan toch op mijn werk. Voor aanstaande vrijdag heb ik toch maar een parkeerplaats gereserveerd bij KPN in Rotterdam. We krijgen een rondleiding bij het Havenbedrijf aldaar. Die hebben zelf geen parkeergelegenheid voor gasten, maar “ons” pand staat aan het begin van de straat, dus dat is goed te doen. Gelukkig waren er nog plekken en werd mijn aanvraag ook nog goedgekeurd! Ik heb dus nu een PIN om vrijdag de garage in en uit te kunnen 🙂 Scheelt toch weer wat tijd ten opzichte van het OV. Verder weer in de bak met incidenten gegrut en mijn gebruikersnaam met enige regelmaat moeten ontgrendelen ?!?! Ergens schijnt iets met een oud wachtwoord iets te willen doen, maar waar??? Na de lunch werd mijn oude telefoon toestel weer omgeruild tegen het ruil toestel. Ik kon meteen door naar de servicedesk, want mijn nieuwe toestel lag klaar. Prima timing! Deze keer is het een Samsung S10e geworden. Terug op de afdeling waar ik net op tijd voor onze dagstart. Na die “start” mijn nieuwe SIM kaart laten activeren en de nieuwe gaan installeren. Snel was het weer tijd om naar het westen af te reizen… Meteen door naar mams, waar ik de toner van de printer meteen even kon vervangen. Na het eten nog even blijven hangen, tot het te laat was om nog naar Krav Maga te gaan. Mijn spierpijn is nog steeds niet weg en de waakdienst weegt meteen al zwaar. Nu, omdat ik loop voor een afdeling waar ik geen deel meer van uit maak. Ik ben er al een beetje uit merk ik. Maar het zal allemaal wel goed gaan. En een extra dagje herstellen kan geen kwaad. Thuis meteen maar weer een was aangezet en de laatste (nu echt!) lijmactie op het SDL SkyWeather station gedaan: het venster voor de lichtsensor. Dat is een houder met een mica plaatje dat, in tegenstelling tot de transparante deksel, wel UV straling doorlaat naar de sensor. En die moet dat meten, dus… Ondertussen ook verder met het inrichten van de nieuwe telefoon. Alle apps staan er wel weer op, maar een deel moet nog opnieuw ingelogd worden… Tja… Wat waren alle codes ook alweer… Hij kreeg ook al meteen een Android update voor zijn kiezen, die ik er ook maar meteen heb opgezet. Dan zijn we ten minste weer up-to-date. Dat dacht ik ten minste… Na de eerste, kwam er meteen een tweede achteraan ?!?! Dat heb ik nog nooit meegemaakt. De telefoon ligt te updaten, het mica venstertje ligt uit te harden, ik lig op de bank 🙂 Morgen weer een dagje Apeldoorn. Die zullen zeldzaam worden in de toekomst. Nog even bijpraten over de actie van aanstaand weekend.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.