Zwolle…

De wekker ging en ik ben meteen in de actie gesprongen om naar Apeldoorn te gaan. Even naar mijn oude vrienden. Lekker door de regen naar de bus gelopen en me naar Schiphol laten brengen. Daar niet de fout gemaakt meteen gehaast in de klaar staande trein te springen, maar even vastgesteld dat het de verkeerde was. Rustig op de goede gewacht en me vervolgens naar Apeldoorn laten brengen. De bus stond ook gereed om te gaan rijden zodra ik zat en voor de verandering was ik een keer zonder enig probleem via het OV op mijn werk gekomen. Het was direct weer gezellig 🙂 Even bijgepraat over de HBR actie vaan aanstaande zondag en later ingebeld in onze eigen “dagstart”. In de pauze nog even naar de Deka voor een lekkere lunch. Een broodje gezond en een broodje Filet americain. Ook meteen even een frisse neus gehaald, want het was niet echt koud op de afdeling 🙁 In de middag nog wat voor mijn eigen team gedaan en al weer snel aan de terugreis begonnen. Vreemd genoeg was de snelste optie weer via Zwolle?!?! Nou ja, het zal wel. Dus met de 201 naar Zwolle en daar de intercity naar Den Haag gepakt. Onderweg nog even verder zitten tikken. Op het nieuws zie ik dan het ogenschijnlijk goede nieuws dat KPN het merk XS4ALL gaat laten bestaan! Zouden ze dan eindelijk het licht gezien hebben? Op de interne sites staat hier echter nog niets over, dus we wachten nog even af wat het allemaal gaat worden. Nog heel even bij de supermarkt wat spullen gehaald en snel naar huis. Nog even zitten voordat de bestuursvergadering van de VVE begint, Ik zit inmiddels in het bestuur 🙂 Met mij nog een tweede nieuweling plus de twee oude rotten. Samen even de hele gang van zaken doorgesproken en wat bestaande probleempjes besproken. Veel is al in behandeling. Andere dingen gaan we in gang zetten. Eens kijken of we er iets van kunnen maken. Nu nog even Dakar bekijken en dan naar bed.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.